Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lilith1 a někdo někoho posílá pod most? Pokud je to starý pes tak to může být cokoliv, zase na veterině se neplatí tisíce za běžnou prohlídku. Vědět co psovi je a jak mu pomoct
Pak už je na zvážení majitele kolik chce a může dát za léčbu, u starého psa popřemýšlet dle diagnozy
kvůli psům bych nikdy se nezadlužila ale vědět bych to chtěla co psovi je. nenechala bych psa se dusit ![]()
@lilith1 píše:
Klidne me kamenujte, ale kvuli psovi by h pod most nesla, proste jsou veci, ktere se zaplatit musi..vubec se divim ze si lide v dnesni dobe maji odvahu zvire poridit pri cenach na veterine atd..nikdy nevim co se muze v zivote potkat ne vlastni vinou a jeste resit toto..ano protoze mam zodpovednost za deti tak vim na co mam a ne…
Já jsem vůbec nenapsala, aby někdo chodil pod most. A to, že si pořídí psa je o té zodpovědnosti stejně jako u těch dětí. Zvíře není věc nebo hračka pro děti, které se zbavím když mě přestane bavit. Pokud si ho už pořídím měl bych si být vědom, že mě to bude něco stát i do budoucna, nejen teď hned.
@Anonymní píše:
Zdravím, náš pes se už asi 3. den tak podivně “dusí”? Nevím jak to popsat. Začne vydávat divné zvuky jako by měl něco v krku a pak jakoby zvracel, ale nic kromě slin nevyzvrací. Nechce ani pořádně jíst svoje granule, ale dobroty pořád chce. Ani ven se mu ale už moc nechce Nevíte co to může být? Už je starší a trvá to od 15s do 2 minut. A opakuje se to několikrát denně
Takze zkontrolovat jestli mu neco neuvizlo v krku, kdyz tam nic nebude, pokud jakoby chrci a i nemuze normalne stekat( ztraci hlas),tak uz ti to tu nekdo psal, muze to byt kasel, ze je nachlazenej. Pomuze koupit v lekarne jitrocelovy sirup a dat mu to - muj to slize ze lzice, je to sladky.Kdyz by nezral, nepil, zvracel-tak sup k veterinari.Muj to mel nekolikrat a to je venkovni pes, co muze byt v mrazech, stacil vzdy jitrocelovy sirup a tepla polivka a byl za par dnu fit.Kdyz by se ti zdalo, ze se dusi, tak k veterinari.
Nas takhle kasle, kdyz dostane hodne studenou vodu, ale basti normalne.
Taky mi takhle kasle kocour, ale ten je astmatik.
Oboje mi ovsem diagnostikoval vet, bez nej bych se do zadnych pokusu nepoustela.
Ahoj, tak jen doufám, že jste přeci jenom na tu veterínu jeli a už je pejskovi lépe. Je to ta největší jistota, že mu doktoři pomůžou, nebo aspoň poradí čím by jsi ho mohla dále krmit, nebo léčit. Náš pes taky občas má trávící problémy a pokud dojde k zvracení, tak nejdřív zkouším nějakou dietku (bez dobrot teda) a absorbent, který by mohl ty škodné látky vyvést…dlouhodobě máme v lekárničce Enterozoo, který na takový potíže fakt dobře zabírá. Byl kdysi doporučen na veteríně, a proto ho zkoušíme jako první, ale když nezabere, tak hned další den jedem k doktorovi.
Ahojte, chci se zeptat máme 7letou fenku křížence bígla a Jacka russla a začal se jí hýbat přední zub.. Není to nějak brzy na 7let? Hrozně cvakala zuby a zjistili jsme že je to tím zubem. Přijde nám to hrozně brzy že se jí hýbe zub.