Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč tam prostě co nejdříve nezajdeš a neřešíš to rovnou s nimi?
Stalo se mi před mnoha lety, došla jsem na pobočku a požádala jsem o zaplacení přímo tam a vyčíslení případného penále, abych neměla žádný dluh, paní se usmála, řekla, je to pár dnů a když uhradím na pokladně celé, tak žádné penále nebude.
Poslala bych to a tak za měsíc se informovala, zda tam nenaskočilo nějaké penále, či si nechala pro jistotu vyjet že nic nedlužíš.
Jak píše zrcátko, nebudou z toho dělat aféru. Buď klidná a vyrovnaná žena.
Zajdi tam, pozadej o vypis, zda neni pripadne penale a doplat si to. Ale urcite se toho extra neboj, horsi jsou nezaplaceny mesice, roky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky zapomela jsem zaplatit vzp platim si ho sama celou dobu je vse ok ale minuli mesic jsem na to zapomela nic mi neprislo nebude vadit kdyz to poslu tenhle mesic? myslite ze mi naskacou dluhy? dela tu nektera z vas u VZP jak to chodi? Dekuji za odpoveď
Ty jsi zapomněla i gramatiku ![]()
Ahoj maminky zapomela jsem zaplatit vzp platim si ho sama celou dobu je vse ok ale minuli mesic jsem na to zapomela nic mi neprislo nebude vadit kdyz to poslu tenhle mesic? myslite ze mi naskacou dluhy? dela tu nektera z vas u VZP jak to chodi? Dekuji za odpoveď