Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nebude harat? Neharala třeba a teď má,, štěně? To je klidně možné.
@Anonymní píše: Více
Fenky nám tohle běžné dělají při falešné březosti. Toho plyšáky mají jako stěně ![]()
Nase fena si taky tahala do pelechu plysaky, falesna brezost. Tim spis, kdyz ho nerozcupovala jako hračku.
Babiččina fena si natahala do pelechu asi desatery srolované ponožky, byl to pořádný vrh ![]()
Jinak mi z toho taky vychazí falešná březost, nebo stesk po tobě (když by se březost vyloučila) ![]()
@Kryptozoo píše: Více
To je krásný srolovaný ponožky jako vrh
kamarádka měla francouzské buldočky fenky a s tou jednou musela falešnou březost řešit s vetem - ta chuděra měla až nateklé cecíky a výtok
Ahoj,
mám doma dvě feny, obě jsou venku na „svém“ pozemku se zateplenou boudou. ( Od malicka chtěly být obě venku, prostě vnitřek jim nic neříkal) Nejsem zastánce psa do bytu, ani psa do kotce. Celý den mají volný pohyb, dostatek žrádla a dvakrát týdně jdeme na větší celodenní výlet. Každopádně chodím do práce kdy jsem každý druhý den(kromě víkendu) pryč. Doma se o ně stará matka. (Nakrmí, pomazli). Včera špatně máma zajistila branku a fena zdrhla do baráku a přímo si otevřela pár dveří až do mé ložnice. Kromě klasických věci, mám i v ložnici pár plyšáků, co mám prostě v posteli. Vzala si jednoho plyšáka ( fena totálně zdemoluje co najde) a dneska ráno jsem ho našla v boudě a neporušeného.
Jak říkám, vše zničí co najde, ale tohle prostě nezničila. Nemůže to značit třeba něco, že se jí stýská, nebo že prahne po společnosti? Nějak si to nedokážu vysvětlit. Nemyslím si, že by v čemkoli strádala. S druhou fenou si pořád hrajou, lítají po svém " pozemku". Je to pes pro jednoho pána, ale odejde s kýmkoli. V poslušnosti bohužel akceptuje jen mě, to chodí jak hodinky, ostatní ( trošku přítele) má na párku.