Pes mi skočil na břicho

3595
5.6.11 19:23

Pes mi skočil na břicho

Ahoj, chci se zeptat, jestli se to některé z vás stalo…jsem ve 13tt byli jsme dnes na návštěvě a při vítání mi skočil asi třicetikilový pes packama přímo na podbřišek, nestačila jsem zareagovat a byl na mě. Jsem z toho docela vypanikařená, celý den mě trošku pobolívá břicho, ale není to nic hrozného,nekrvácím,každopádně mi to na náladě nepřidalo.....myslíte, že se mohlo mimi něco přihodit? :oops: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1703
5.6.11 19:25

Myslím, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.6.11 19:26

Určitě ne, buď v klidu. Miminko je v bříšku dobře chráněné, ve 13.týdnu má navíc opravdu jen pár cm. To břicho bych řekla, že tě bude spíš pobolívat z nervů a ze stresu. Samozřejmě si pro klid duše můžeš zajet na gyndu, aby na tebe mrkli, ale dle mě je to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.6.11 19:34

Určitě stresuješ zbytečně, mimi je dobře chráněné. Já jsem si do břicha docela zabodla násadu od lopaty, když jsem byla už ve 26. týdnu, břicho mě na tom místě bolelo fest, ale ultrazvuk byl v pořádku a doktorka hned říkala, že to určitě nic nemohlo způsobit, tak buď klidná, myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.6.11 19:35

Myslím, že to bude v pohodě, mimino je teď ještě dost hluboko a dobře schované :wink:

Mně asi v 8. měsíci podrazil pes nohy a kecla jsem si přímo na zadek. A nestalo se nic :wink:

Ale zas kdybys měla mít z toho nervy v kýblu, tak si na tu gyndu zajdi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
5.6.11 19:40

já myslím, že se nic stát nemohlo. Mimino je ještě malé. Já v 27tt nesla ze zahrady do baráku sušák na prádlo, ten se zarazil o dveře a já si ho naprala do břicha. Měla jsem tam dost velkou modřinu a nic se nestalo ani mě ani miminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
5.6.11 19:46

Já myslím taky,že se mimi nic nestalo..Mě taky skočil Německý ovčák na břicho a byla jsem víc těhu a bylo to v pohodě,tak se nestresuj :wink:

• Citovat
  • Upravit
18223
5.6.11 19:59

Taky si myslím, že to je v pohodě, přecejen je tam vrstva kuže, obaly, voda a miminko si plave :-) Mě na břicho taky občas skočil muj 6ti kilový pes- ale plnou vahou a s odrazem, nebo já plnou vahou sem se o něco praštila.. To je hned. Pokud by tě břicho nepřestalo bolet, tak si skoč k dr, ale myslím, že na to mají vliv spíš nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
5.6.11 20:00

Mně skočil nás pes (50 kilo) přímo na podbřišek, když jsem byla ve 12.tt. Cítila jsem, jak mi ty tlapy břicho úplně promáčkly, protože jsem ležela na posteli a on při hře skočil přímo na mě ze země všema čtyřma…Jela jsem hned do nemocnice, protože to fakt bolelo. A tam mi udělali UTZ a prý, že jsem měla štěstí, že jsem tak málo těhotná, že je mimino ještě schované mezi kostmi. Mit už břicho vypouklé ven a třeba placentu na přední stěně, prý by si mě tam nechali. Takže se neboj, pokud jsi byla ve stoje a jsi ve 12.tt bude to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
5.6.11 20:04

Přesně tak, ve 12-13tt je dítě ještě schované mezi kostmi, takže tě jisto jistě bolí jenom z nervů. To chce klid a ne se tolik pozorovat, nebo se z toho zblázníš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
5.6.11 20:09

Ahoj,já jsem se asi v 11tt,možná to bylo i dříve natáhla jak dlouhá tak široká :) byla to pěkná pecka a mimi je naprosto v pořádku.Tvé určitě taky,ony ta naše zlatíčka jsou v bříšku chráněná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.6.11 20:25

Kdyby si nějaké břicho (tim myslím pořádné těhotenské už měla),tak neřeknu,ale v tomhle týdny je dítě tak hluboku v břiše obklopeno spoustu chrániču že stát se nemohlo nic kromě toho že si se lekla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
5.6.11 20:34

me furt skace po brise dite a pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
5.6.11 21:03

Ahojda, mně skočil na břicho velkej pes, když jsem začínala 4. měs. těhu. :-? Ale bylo to ok! Miminko tam je dost chráněný (kůže, špeky - ty maj i hubený - placenta, plodová voda…).
Jo kdybys byla v 8. měs., tak to už bych se bála, ale takhle neměj strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
5.6.11 21:05

Pudli-ty si teraz stale v pohode-to je nezvyk od teba,no z celeho srdca ti to prajem :-)
Krasne ti to leti…
Mne tiez skace na brucho aj dcera aj pes-sice len civava,ale aj to citim…
Stane sa. A zatial nic ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky