Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Max se poblije,hodne vody a klidovy rezim at se mu nepretoci zaludek
Tak mu to prej.
Jednou se pomel. Urcite se mu nic nestane, ma proste hodne najedeny bricho
Holky dekuju, jsem plasan, ale radsi se zeptam nez neco podelat
Dneska nedostane uz ani granuli
![]()
@PHV píše:
ZAhoj, mam asi takovy hloupy dotaz. Dala jsem pres noc rozmrazit maso do drezu. Rano byl na zemi jen pytlik a maso fuc. Kocky ho musely psovi shodit na zem a ten si pochutnal. Bylo to pul kila kureciho. Nemuze se mu nic stat, kdyz to fakt sezral sam? Trochu knuci a je nafoukej, ale jinak je normalne veselej a hraje si. Snad je jen prezranej? Dekuju za odpovedi. Jo a pes ma 5 mesicu a 7 kilo.
zapamatoval si vsechno a priste si skoci pro masicko sam, ted uz vi jak moc dobre chutna
Vezmi ho odpoledne na procházku ať má možnost se nažrat trávy na trávení. A neboj, kočičky si určitě daly taky
. Mě kocour sežral ten kousek plastové hmoty, co se dává pod maso, aby sákla krev. Prošlo to skrz jako prd
. Maso je v pohodě.
@Medvidek1998 On tam nevyskoci.
Spis ma nejakej pakt s kockama, ze je nebude honit kdyz mu budou shazovat jidlo
nikdy to nedelaly a najednou kdyz mame psa tak zacaly
![]()
@PHV píše:
ZAhoj, mam asi takovy hloupy dotaz. Dala jsem pres noc rozmrazit maso do drezu. Rano byl na zemi jen pytlik a maso fuc. Kocky ho musely psovi shodit na zem a ten si pochutnal. Bylo to pul kila kureciho. Nemuze se mu nic stat, kdyz to fakt sezral sam? Trochu knuci a je nafoukej, ale jinak je normalne veselej a hraje si. Snad je jen prezranej? Dekuju za odpovedi. Jo a pes ma 5 mesicu a 7 kilo.
Mě kdysi pes sežral celý bochník chleba, to je 1200g. Jela jsem s ním na veterinu, dostal projímadlo. Byl jak soudek,
a ponaučili jsme se? Ne. Znovu jsem chleba dala jen do ošatky a on to do týdne zopakoval. Pak sjem koupila bochník. Blbec dokázal vyskočit na linku.
Nic mu nebude, ale pri te velikosti a kil co má se solidně přežral - maso bylo i s kostí? Ty dute kosti mužou být ostré a dělat v břiše neplechu.
@Avokado Taky dobry
maso bylo bez kosti, nastesti. Tak snad bude ok, ale prezranej musi byt solidne
![]()
Babičky podvraťák jednou sežral mísu mletého uz namichaneho na karbanatky - takže pěkně s cibuli, česnekem, kořením…vypadal jak balon, uklízet po něm venku bylo par dni za trest a priserne smrděl. Ale jinak přežil bez úhony ![]()
Nestane, nám 3 kilovej krysarik jednou sežral půl kila slaniny, volali sme na veterinu a tam řekli že se max pokadi a že má mít den dva půst.
Horší je, když kočka vleze do trouby, protože v pekáči je kuře a pak se tam peče.......
Zadne jedeni travy na vytraveni,tu at sni jen jestli bude mit na ni opravdu chut,dej mu dietni suchar,aby to zajedl,zvlast jestli to bylo mrazene,mimochodem,nesnedl kus pytliku? (viz https://nakup.itesco.cz/…001019426483),pokud by vypil ve vode,tak trochu hermankoveho caje,na veskere potize tohoto typu granule Eukanuba Intestinal,googli.Mame je doma,ale granulemi obecne nekrmime,pes je ma doma v misce jen kdyz ma na ne chut.Masiruj brisko,jemne,treba troskou francovky,pozor,stipe ho,muzes mu dat nalamany vetrovy mentolovy bonbon.Kdyby byly problemy,neprodlene veterina.Jinak jsme chovatele,30 let chovame psy,kocky,leta uzivame uspesne varenou stavu viz https://www.radaveterinare.cz/…stercova-104
Já bych mu dala sardinky i s olejem. Pořádně ho to prožene a bude klid.
Můj pes jednou sežral celou obří tabulku studentské pečetě i s papírem a nic mu nebylo.
Kostku másla slupnul. Xkrat vybrakoval koš. Zkrátka popelnice. Už je mu 15 a nevypadá to, že by ho to nějak poznamenalo ![]()