Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
mooch píše:
náš pes měl několikrát v noze kanilu a přes ní takovou tu barevnou psí „náplast“. Vždycky na tu nohu kulhal a občas nedošlapoval. Poblém byl, že když mu to druhý den sundali, tak si nepamatoval, která noha byla ta „nemocná“ a kulhal střídavě i na tu druhou.
To je blbec (pardóóón)
![]()
Ano, to je možné
A čtu že jezevčík - takže ano, to je velmi pravděpodobné
Oni jsou hrozní herci
O našich jezevčíkovi to říkal i veterinář ![]()
xyz píše:mooch píše:To je blbec (pardóóón)
náš pes měl několikrát v noze kanilu a přes ní takovou tu barevnou psí „náplast“. Vždycky na tu nohu kulhal a občas nedošlapoval. Poblém byl, že když mu to druhý den sundali, tak si nepamatoval, která noha byla ta „nemocná“ a kulhal střídavě i na tu druhou.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
On si asi myslel, že my jsme blbci a že to nepoznáme
A když něco proved a my jsme mu nadávali, tak tu „nemocnou“ (nebo tu druhou „nemocnou“)vždycky vystrčil před obličej, abysme jako nezapomněli, že on je přece marůdek.
Taky máme doma herečku. Jednou měl v pacce ostinu, tak jsem museli k doktorovi na čištění. Pár dní kulhala a bylo dobře. Pak po 14 dnech dostala nadáno, že neposlouchá a ihned pacička nahoře a ukazovala jak moc bolí.
To že do ní omylem kopneme a je hrozně velký neštěstí taky známe, musíme se moc omluvit.
mooch píše:xyz píše:On si asi myslel, že my jsme blbci a že to nepoznámemooch píše:To je blbec (pardóóón)
náš pes měl několikrát v noze kanilu a přes ní takovou tu barevnou psí „náplast“. Vždycky na tu nohu kulhal a občas nedošlapoval. Poblém byl, že když mu to druhý den sundali, tak si nepamatoval, která noha byla ta „nemocná“ a kulhal střídavě i na tu druhou.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A když něco proved a my jsme mu nadávali, tak tu „nemocnou“ (nebo tu druhou „nemocnou“)vždycky vystrčil před obličej, abysme jako nezapomněli, že on je přece marůdek.
Ješiš, já tu řvu smíchy
![]()
Vzpomínám na naši jezevčici, už je to hodně let, co ji nemáme. Už dlouho toužím po štěňátku. Ještě pár takových diskusí a nějaké psí mimi si seženu ![]()
náš danda, když mu bylo cca 8.let, tak měl zlomený paspárek na noze, měl ji v sádře, pak když jsme třeba po dvou i pěti letech někam šli a on poznal, že bude sám doma, tak zvedl nožku a začal kňourat, vždy tu, co měl zlomenou-byl to pudl a už přes 1,5 roku je v psím nebíčku.
To náš to vzal z druhé strany. Ví, že nesmí venku olizovat všemožný kapaliny (většinou, když fenky hárají). Ale pochopil, že když je na kakánku, tak ho nechávám a čekám. Tak si představte, že teĎka, když chce něco venku olízat, tak si poddřebne, jako když tlačí a olizuje trávu a já nevím, jestli fakt tlačí nebo jen chce mít klid
![]()
Jednou našeho psa napdadl ovčák byl to střední pudl cca 12 kg cestou na vlak, nic mu naštěstí neudělal ale Beník byl vyplašený a chtěl abych ho nesla cca po půl km jsme ho chtěla dát na zem aby ťapkal sám a ta hééérečka začala kulhat a kňíkat, že jsem ho musela nést v náručí jak malý dítě další 3 km protže byl těěžce nemocný. Jinak na nádraží dostal párek a byl OK ![]()
Holky to je sranda,já se fakt bavím!
Xyz,taky mám jezevčíka a druhýho jsme museli dát utratit před dvěma lety přímo na valentýna
Já tohle plemeno miluju.Ketty teda kromě toho,že je děsná herečka a simulantka,tak má i úžasnou mimiku-ještě nikdy jsem neviděla psa e smát.Ketty se přímo chechtá-ohrnuje pysky a ukazuje zuby
Xyz,porid si psí mimino ![]()
Mamka měla pudlíka a to byla taky hrozná herečka. Kraťoučkou dobou měla něco s packou přední a pokulhávala a když už to bylo v pořádku, tak občas když chtěla pozornost tak začala kulhat a nejhezčí bylo když jí někdo řekl: „Ale Nikinko, vždyť tě bolela druhá pacička!“ a ta potvůrka normálně přešlápla a kulhala vesele dál
![]()
Ahoj buď v klidu naše Cindy šíleně simuluje ![]()
Jedno jsem sní byla venku a ona běhala po louce a zahučela do nějaký jámy.
Když vyskočila ven stašně ječela a kulhala
Tak jsem za ní běžela abych zjistila jestli se jí nestalo nic vážnýho
pak jsem k ní došla a začala jí hladit prohlídla jsem jí tlapku,když jsem jí na to sáhla tak zakňučela tak jsem se lekla,že si něco udělala,ale jakmile jsem sáhla do kapsi pro ňaminu tak kolem mě zašla skákat a lítat jako pominutá
Pak jsem jí na to sáhla znovu a úplně v pohodě
Dobrý příhody.
Rodiče mají bígla - pejska. To je simulant jak má být. Ale největší „vyznamenání“ si zasloužil když…
Od mala bydlel v ohrádce. Když jsme byli doma, tak pobýval s námi, jinak na noc a když jsme byli ve škole, v práci, tak do ohrádky. Upřímně ji nesnášel a každý večer, když se měl vracet „domů“, tak nejenže nebyl k nalezení, ale pak měl strašný záchvaty kašle, kýchání, no prostě „zápal plic“ jak vyšitý. (když jsme si pak s přítelem pořídili fenečku bígla a přijeli na návštěvu k našim a on zase jako každý večer hrál to svoje divadýlko, ta naše koza za ním chodila a přesně ho napodobovala. Tak jsme měli tuberáky dva.
Ohrádky se ale zbavil po svém „těžkém“ onemocnění. V pěti letech nám chytil těžký zánět ucha, který se mu táhl přes měsíc. KDyž už to vypadalo nadějně, dostal mrtvičku. Spousta vyšetření proběhla, pes hubu nakřivo, mrtvička tam měla být. Ale po dalším měsíci veterinář slavnostně hlásil, že už by se mu měla huba postupně rovnat, protože se vše vrací do svých kolejí. Jenže huba se vůbec nerovnala. Maminka tedy vyhlásila, že pes bude bydlet doma, protože je tak strašně nemocnej. Po roce rodinná rada rozhodla, že se voliéra zruší, protože ten náš marod už se tam nikdy nevrátí.
Voliéra se rozebrala, boudu jsme odvezli k babi na zahradu, kde ji náš pejsek slavnostně označkoval (od tý doby si jí nevšiml) a … do dvou týdnů se pejskovi huba zase srovnala. Prostě hérečka jak má být.
Dnes je mu čtrnáct let a zdravím překypuje. ![]()
My jsme naší jezevčici házeli jednou aportka a hodili jí to přímo na oko, tak pořád mrkala chudinka, tak jsme ji obletovali, pamlsky dávali, chovali…a teď když sama spadne třeba ze židle, nebo se bouchne, tak k nám přiběhne a začne pořád mrkat očkama
nebo když jí něco omylem provedeme, nechtěně vrazíme, nebo ona je taková mrška, že když si sedáme na židli, ona rychle přiběhne a zasedne jí první, takže se kolikrát stalo, že jsme si na ni prostě přisedli, tak hned začne poletovat kvičet, kňučet, a jde si stěžovat za mamkou (její paničkou) než jí dá nějakej pamlsek
![]()
@mahdalka
Tak samozřejmě to simulování může být, ale neříkám, že by to nemohlo být něco vážného. Třeba jo. Pokud by pes simuloval kvůli mazlení, tak potřebuje víc lásky..
Rozhodně ano! Máme pejska z útulku a ten je simulant prvotřídní. Někdy schválně kulhá, aby ho člověk ponosil, ale když uvidí cizího psa, ťapky přestanou bolet a běží o stošest
![]()