Pes simulant?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
3.2.20 12:19

Myslím si ze určitě ano, mám doma 2 psy.
Pitbula a Retrívra.
Pitbul je ještě štěně takže ten druhy v celku žárlý. Občas z ničeho nic pajdá. Ale když se mu na packu podíváte je hned v pořádku a už chce drbat. Občas je uražený takže ani neslyší. A co jsem tak zpozorovala začal si koupat nohu. Nevím zda je toto normální? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.2.20 20:36
@KathyCa píše:
Rozhodně ano! Máme pejska z útulku a ten je simulant prvotřídní. Někdy schválně kulhá, aby ho člověk ponosil, ale když uvidí cizího psa, ťapky přestanou bolet a běží o stošest :) :lol:

Myslet si, že je pes simulant, je polidšťování. Pes takových myšlenkových pochodů není schopen.
Pokud pes kulhá, je potřeba vyšetření u veterináře. Samozřejmě, že při silném podnětu kulhat přestane - v tu chvíli je prostě bolest podružná a pes ji v tu chvíli nevnímá. Ale jakmile se dostane do klidu, tak nohu zase začne šetřit.
Takže veterináře, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.2.20 20:41

Čauky, mám čivavu (v IQ žebříčku je údajně 10 od konce ze všech plemen na světě :zed: :nevim:!) ale k věci. Je to simulant a divadelní prkna jsou pro něj málo. Jedna klasika: kulhá na jednu nohu, a po chvíli se zapomene a kulhá na druhou - upozrňuju opravdu mu nic není e zcela zdráv! Druhá klasika: málo pozornosti, - sedne si tzv. „na lachtana“ přední nohy nechá mírně rozjíždět do stran, hlavu nakloní, otevře tlamu jazyk dá na stranu a nechá pomalu vytékat sliny…" :D :D více komentovat nemusím…ještě jednou říkám - opravdu je zdravý!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.2.20 11:25
@Kucík11 píše: Čauky, mám čivavu (v IQ žebříčku je údajně 10 od konce ze všech plemen na světě :zed: :nevim:!) ale k věci. Je to simulant a divadelní prkna jsou pro něj málo. Jedna klasika: kulhá na jednu nohu, a po chvíli se zapomene a kulhá na druhou - upozrňuju opravdu mu nic není e zcela zdráv! Druhá klasika: málo pozornosti, - sedne si tzv. „na lachtana“ přední nohy nechá mírně rozjíždět do stran, hlavu nakloní, otevře tlamu jazyk dá na stranu a nechá pomalu vytékat sliny…" :D :D více komentovat nemusím…ještě jednou říkám - opravdu je zdravý!!

Tu kulhání je příznak luxace pately, chce to veterináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.2.20 14:11
@Lucie_Sx píše:
Tu kulhání je příznak luxace pately, chce to veterináře.

To nám říkal veterinář také, když jsem tu volala, pejsek je vyšetřen několikrát tam i zpět je vpořádku, u každého jeho ukýchnutí jsem hned běžela na veterinu, myslím že jsem starostlivá psí mámá :srdce: nikdy nic nenechám na domácí léčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.2.20 14:55

@Lucie_Sx Ze své zkušenosti vím, že pes simulování schopen je. U veterináře jsme jako doma, nemyslete si, že jakýkoliv náznak, že ho něco bolí, mě nechává klidnou. Pokaždé letíme k veterináři a pejskovi (co se týká toho kulhání) nic není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.2.20 22:09
@KathyCa píše:
@Lucie_Sx Ze své zkušenosti vím, že pes simulování schopen je. U veterináře jsme jako doma, nemyslete si, že jakýkoliv náznak, že ho něco bolí, mě nechává klidnou. Pokaždé letíme k veterináři a pejskovi (co se týká toho kulhání) nic není :-)

Možná by to chtělo jiného veta / ortopeda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný