Pes snědl kočkolit

100
5.3.20 05:20

Pes snědl kočkolit

Holky,
jsem z té naší fenky už nešťastná. Sežere co může. Dnes snědla kočičí hovínko i s kockolitem. Máme kočkolit, který dělá hrudky ze zooh itu. Nejspíš snědla právě ty hrudky.
Jsem s ní vzhůru již hodinu raději. Nemáte doma někdo také pojidače kočkolitu? Bylo u Vás vše v pořádku? Dost mě to vyděsilo :,(
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PHV
1319
5.3.20 05:45

Náš pes vyžíral kockolit pravidelně, taky vždycky sežral co mohl. Nikdy mu nic nebylo a to v bobkách měl kolikrát fakt divný věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.3.20 05:48

Fuj, ja mam z tohoto duvodu kocici wc na skrince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.3.20 05:49

@PHV
děkuju za uklidnění :D i tak budu muset vymyslet, jak ji omezit chodit do zavřeného záchodku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.3.20 05:54

@susanne11 pokud toho nebylo moc, bude to ok. Ale je to jil no, muze to delat potize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.3.20 05:55

@susanne11 ja tu mam na par mesicu stendo, taky tam strkalo hlavu a zralo hovna. Tak jsem kocce wc dala na skrinku, ukazala ji ho a ona tam hned zacala chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4925
5.3.20 08:22

@susanne11 Náše labradorka to dělala v nestřeženém okamžiku taky :zed:. Tak jsme kočkám záchody přesunuli a otočili dvířkama ke zdi a byl pokoj, už se do té mezery nedostala, i kdyby chtěla :palec: a kočkám to bylo fuk, neměly s tím přesunutím žádný problém. Jinak chovatelka nás onehdá varovala, že ten kočkolit psi jedí, že jim to chutná :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
5.3.20 11:07

Se z toho poser** snad na stejne misto aspon, odkud si to vzala :lol: neboj se :hug:

• Citovat
  • Upravit
100
5.3.20 16:39

Děkuju všem, zbytek noci jsem byla vzhůru a dáma si krásně chrápala v posteli :D
Nic ji není, doufám že se aspoň řádně pose.. ale v noci jsem se pořádně lekla.
Děkuju moc za nápad. Kočkolit jsem otočila, takže by se tam už neměla dostat. (Nemám tu možnost dát někam výš)
Děkuju všem a hezký zbytek dne :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný