Pes v létě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42588
25.7.22 09:02

Zásadní problém vidím v tom, že cítíš, že tě pes omezuje. Když si člověk pořídí psa, měl by se cítit obohacen. Tobě pes do rukou nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
25.7.22 09:04

@Kelsey my máme psy na omezeném prostoru, táže to není problém. Taky nejsou celé dny sami, ale do práce, školy, atd…chodíme normálně. Psy máme už asi 30 let, těžko je budeme „tahat“ všude sebou.

Naše sousedka pracuje normálně a za psa by dýchala. Pes je úžasně socializovaný, živený, dělá s ním sporty, jezdí na výlety, atd… Jen musí někdy vydělat na to všechno:)
Pes co není doma spí.

Příspěvek upraven 25.07.22 v 09:06

• Citovat
  • Upravit
2727
25.7.22 09:05
@Kelsey píše:
Ještě musím dodat. My jsme teď celé dny venku na zahradě. Takže jsme s ním furt někdo poblíž venku. Doma se nikdo moc nezdržujeme.

Je moc krásná.❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
25.7.22 09:09

@Betty MacDonald naprosto souhlasím. Dle mého to píše nějaký pubertáķ, kterymu štěně nesedlo.

• Citovat
  • Upravit
74217
25.7.22 09:12
@Sylvania 333 píše:
Je moc krásná.❤️

My máme kluka. Podle papíru je Orlando. Vrh O. Ale my mu říkáme Bárny, že Orlando se blbě vyslovovalo. Děckám se to pletlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
25.7.22 09:17

@Level záleží i na rase psa, ne každý pes zvládá horka. štěně se na samotu musí naučit a jestli si zvyklo že s ním stále někdo je tak to učení bude už mnohem složitější :? jasně že může i k vodě pokud tam pro něj budou podmínky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
25.7.22 09:25
@Level píše:
Ahojte holky i kluci nevím ale holek je nás tu víc nevíte co teď se štěňátka mám doma 4 měsíčního psa a furt jsme jen doma chvíli před barák jen kvůli němu se hlavně strašně omezují nemůžu ho nechat ani sam doma brečí a nemůžu tedy ani na koupaliště nic jelikož brečí a zase nechci promrhatbvscehny letní dny doma kvůli psovi nevíte nakou řádu nebo aspoň kam psy brát v takovým počasí?🤯 ❤️️

My jsme chodili ráno nebo dopoledne (podle času) na procházky ( štěně by mělo chodit max. 400 m kvůli kloubům). Pohrát, stopovačky, cvičení, poslušnost, ap.
Potom si šly lehnout. Byly tak naučené. Měli jsme postupně 2 feny NO. Máme velkou zahradu, ale samy tam být nemohly, někdo tady tráví psy. Po cvičení a procházce si lehly do pelíšku, na svůj gauč nebo kam chtěly a prospaly se. Odpoledne, vyspané do růžova, byly připravené k dalším hrám. Běhali jsme kolem nich celá rodina. :srdce:
Nevím, co máš za plemeno, ale krátkou procházku zvládne každé a třeba sedni, lehni je potřeba a psa to krásně unaví psychicky i fyzicky. V létě si hrály se zahradní hadicí, lehaly si do dětského bazénku, když byly starší, tak jsme chodili plavat.
Po návratu domů z procházky, bych mu dala jídlo, nějaké pamlsky, hračky a šla na to koupaliště. Čtyřměsíční, to je nejlepší čas, potom přijde puberta. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
25.7.22 09:37
@Kelsey píše:
My máme kluka. Podle papíru je Orlando. Vrh O. Ale my mu říkáme Bárny, že Orlando se blbě vyslovovalo. Děckám se to pletlo.

Špatně jsem četla, podle fotky mě přišlo, že je to fenka, sorry, asi ta kulatá hlavička. Mě se tohle plemeno vždycky moc líbilo, takoví medvídci.
Pes, to bude přímo medvěd.
Krásný, moc.
Mám ráda tahle velká plemena, líbil by se mi i pyrenejský horský pes, čuvač nebo kazašský.
Nám obě feny NO umřely na rakovinu mléčné žlázy, teď si děláme přestávku.
Bylo to náročné.
Máme texel morče s PP, syn našel inzerát na internetu, jmenuje se Bertík, vypadá jako plyšák a je to takový kousavý čertík. Nomen omen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
25.7.22 09:44

Normálně jsem i líná na ten dotaz odpovídat. To je tak, když si hlupák pořídí zvíře. Víc nemám co bych k tomu řekla. Jen doufám, že to bude minimálně mallorská doga nebo něco podobného, ať to má za rok a půl pořádný grády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.7.22 10:26

@Sylvania 333
To nevadí. Nám se právě líbil. Paní v chovné nám dávala vybrat ze tří volných kluků. A tenhle méďa si vybral dceru mladší. Nehnul se od ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.7.22 13:57

@Semtex prosím té ty tvoje chytré komentáře si nech kdybychom psa nechtěli nekupovali bychom ho pro boha je mi 16 let jsme dítě nejsem vševěda máma a táta nejsou doma jsou věcně v práci a po práci spi a toho psa milujeme určitě bych ho spis nedala takový no …. jako jsi ty přechytračelé jako ono když nad tebou bydlí majitelka není stranda nechat psa sám doma když brečí a vyhodí nás kvůli němu z bytu nejde o to ho nechat doma dlouho stačí jen do krámu s potraviny di třeba dojít protože tam k potravinám si psa určitě nebudu tahat a vůbec už jsem nepis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.7.22 14:00

@Kelsey jee tak hodně štěstí ze stenatkem no právě my zahrádku bohužel nemáme a hlavně je malinký a cerny páli to do nej on ani na sluníčku moc nechce být jenže já máma svoje povinnosti a nemůžu je dělat jelikož sám doma nevydrim potřebovala bych Sáby si zvykl ale máme strach nad námi bydlí majitelka který se vůbec nelíbilo ze jsem šla jen na 10 min do Albertu a nechala ho aby vydržel tech 10. Min no …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.7.22 14:02

@hopsalka ty jedna nevychovana vůbec jsme nepis padej odsud jdi radši dělat něco ze sebou ptala jsme se na nake týpí ano ono je to trochu omezující když nemůžeš ani do krámu 🤣 🤣 🤣 ✌️️✌️️ Red si svůj život nepomůžu druhé neznas mě a moje chování tak pal odsud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.7.22 14:04

@Markéta80 moc děkuji konečně normální rada máme čivavu je dost žarlivá a uštekana a v dešti vůbec nechce ani vencit ami vůbec jako když se sekne jen na rukou 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
25.7.22 14:07
@Level píše:
@Semtex prosím té ty tvoje chytré komentáře si nech kdybychom psa nechtěli nekupovali bychom ho pro boha je mi 16 let jsme dítě nejsem vševěda máma a táta nejsou doma jsou věcně v práci a po práci spi a toho psa milujeme určitě bych ho spis nedala takový no …. jako jsi ty přechytračelé jako ono když nad tebou bydlí majitelka není stranda nechat psa sám doma když brečí a vyhodí nás kvůli němu z bytu nejde o to ho nechat doma dlouho stačí jen do krámu s potraviny di třeba dojít protože tam k potravinám si psa určitě nebudu tahat a vůbec už jsem nepis

A vůbec už jsem nepiš :mrgreen: :mrgreen: je taková pěkná tečka za tím naším případem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný