Pes všechno žere

Anonymní
5.9.14 18:30

pes všechno žere

Už začínám být zoufalá z naší fenky teď dohárala už je to dva týdny ale než začala tak byla zlatá ale teď je to s ní hrůza všecko bere do tlamy a odnáší si to pod synovou postel a tam to rozkouše pastelky hračky ze dřeva i plastu fixy když spadnou na zem tak hned to veme a odnese a taky začala dělat to že když má nekdo jídlo tak furt upřeně čučí a skáče po nohách a chce ho Včera si syn donesl z obědu ze školy jablko a ona ho vyndala z aktovky a sežrala pod posteli nepomáhá nic ani na místo tam vydrží pár minut a jak zaslechne sáček nebo že něco spadlo tak je tady zase. Pro plyšáky si k děckám vyskočí na postel veme a hned odnese a rozhryže. Začíná mi vadit i to jak nás vítá škrábe po nás drápkama a skáče pomalu až na hlavu a to i po půl hodině co jsme doma a je doma sama třeba jen půl hodiny. Máte na to nějako radu???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1267
5.9.14 18:37
@Anonymní píše:
Už začínám být zoufalá z naší fenky teď dohárala už je to dva týdny ale než začala tak byla zlatá ale teď je to s ní hrůza všecko bere do tlamy a odnáší si to pod synovou postel a tam to rozkouše pastelky hračky ze dřeva i plastu fixy když spadnou na zem tak hned to veme a odnese a taky začala dělat to že když má nekdo jídlo tak furt upřeně čučí a skáče po nohách a chce ho Včera si syn donesl z obědu ze školy jablko a ona ho vyndala z aktovky a sežrala pod posteli nepomáhá nic ani na místo tam vydrží pár minut a jak zaslechne sáček nebo že něco spadlo tak je tady zase. Pro plyšáky si k děckám vyskočí na postel veme a hned odnese a rozhryže. Začíná mi vadit i to jak nás vítá škrábe po nás drápkama a skáče pomalu až na hlavu a to i po půl hodině co jsme doma a je doma sama třeba jen půl hodiny. Máte na to nějako radu???

To bylo 1.harani? Jestli ano, tak psi puberta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.14 18:43

Ano první hárání když začala tak jsme si taky užili první den když začala a já jsem odešla tak mi zničila všecky kytky ke kterým se dotala zhodila všechno z kuchynského stolu no prostě udělala mi takový bordel ale bylo mi jí líto jsem si říkala že to pro ni musí bejt zmatek to první háraní ale to co dělá teď :roll:

• Citovat
  • Upravit
10351
5.9.14 18:44

Co by, normálně vychovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
5.9.14 18:47

Je naučená být sama? Má dostatek vlastních věcí na kousání? Kolik času trávíte venku? Kolik času věnujete psychické zátěži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.14 18:49

Ona ale poslechne na fuj nesmíš jenže pak se potají připlíží ani o tom nevíme a vezme něco co najde a jde to rozhryzat. na místo ji taky vytrvale posílám furt dokola na gauč nesmí na postel taky ne nikdy to nedělala až teď.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.14 18:51
@Fjodorka píše:
Je naučená být sama? Má dostatek vlastních věcí na kousání? Kolik času trávíte venku? Kolik času věnujete psychické zátěži?

Sama právě doma bývá a není problém svých věcí má dost ale navleče je pod postel a nevytahne je ani je tam nehryže jen jiné co dotáhne. venku bývá často běhá lítá poslechne venku bez problému jen doma dělá toto.

• Citovat
  • Upravit
69235
5.9.14 18:52

Nechej jí vykastrovat. Jinak je potřeba přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
5.9.14 18:55
@Anonymní píše:
Ona ale poslechne na fuj nesmíš jenže pak se potají připlíží ani o tom nevíme a vezme něco co najde a jde to rozhryzat. na místo ji taky vytrvale posílám furt dokola na gauč nesmí na postel taky ne nikdy to nedělala až teď.

A jak jste na tom s povely, vycvikem? Chodite nekam? Pracujete s ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.14 19:01

Ano na povely poslechne sedni ke mě nesmíš fuj to je v pohodě na gauč taky ví že nesmí do postele taky ne (ale tam si skočí pro plyšáka když nic nenajde ale zase hned dol) ona byla fakt zlatá než začala hárat ted jsme museli i odpadkový koš schovat hrabala se v odpadkách a manželovi jednou spadl ten obal se salámu a ona ho spolkla na druhý den ho naštěstí vyzvracela jinak už by jsme museli k vetovi cokoli spadne tak je hned u toho pokud si toho rychle nevšimnem a neřekneme fuj. venku taky všecko olizuje a má tendence žrát.

• Citovat
  • Upravit
4515
5.9.14 19:14

Psa jsme vykastrovali, pak ještě párkrát něco zničil, ale prostě jsem ho vyplatila novinama a už je skoro rok klid. Na synovi hračky to zkusil párkrát, ale hned jsem vytáhla noviny a věděl, že bude zle, takže si je většinou očichá a nechá. Jídlo teda žebrá pořád a co má syn v ruce, tak mu to sní, ale kdybych ho měla pokaždé plesknout, když udělá něco co nemá, tak nedělám nic jiného :mrgreen: Neříkám, že je dobré psa bít, určitě jsem ho nikdy nezmlátila silou, ale na to naše pako nic moc nezabírá, akorát ty noviny. Mám je stočené do ruličky, schované ve skříni a když je fakt nesnesitelný, nebo něco provede, tak je stačí vytáhnout a je klid. Pro rýpalky nemlátím psa každý den, ale 2× do roka prostě dostane, když to fakt přežene. Učila jsem ho na to od štěněte, takže má respekt a pomáhá to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.9.14 19:24

A nemohla by to být falešná březost? :think: s tím, jak píšeš, že si schovává hračky, tahá plyšáky pod postel apod. Pokud neplánuješ výstavy, štěňata atd., tak bych nechala vykastrovat. Budeš mít klid a je to dobrá prevence před nádory dělohy, mléčných žláz atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.14 19:31

Kastrovat ji určitě budu na výstavy neplánuju chodit a štěnda taky ne chtěla jsem ji vyloženě jako,,mazlíčka'' takže naplánuji kastraci a uvidíme co bude potom zatím jen pořád opakuju nesmíš fuj místo a už si připadám jako pako

• Citovat
  • Upravit
midlajs
5.9.14 19:37
@Anonymní píše:
Kastrovat ji určitě budu na výstavy neplánuju chodit a štěnda taky ne chtěla jsem ji vyloženě jako,,mazlíčka'' takže naplánuji kastraci a uvidíme co bude potom zatím jen pořád opakuju nesmíš fuj místo a už si připadám jako pako

A nemas ji neco jako mimino? Na to taky reaguji ze si pak delaji co chteji. :think:

• Citovat
  • Upravit
80
5.9.14 19:42

Myslím, že po kastraci by se to mělo výrazně zlepšit, naplánuj si to s veterinářem, co nejdřív a uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný