Pesar - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3274
15.5.18 08:44

Já už dva roky používám femcap..po roce jsem vyměnila za nový. občas ho teda najdu mimo, že se při sexu vyšťouchl z čípku..nebo spíš přítel to pozná že ho vyštouch, protože ho najednou začne cítit :mrgreen: je to většinou když je čípek v krátké fázi, navíc já moc nepoužívám ten kontragel tak se to nepřilepí? :nevim: ale jindy je přicucnutej jak ďas a nejde mi za poutko ani vyáhnout jaký tam je podtlak, musím ho pak dvěma prsty zmáčknout aby se to tam uvolnilo :-D Ale my teda praktikujem s přerušovanou, takže pro nás je ten femcap takovou pojistkou k té přerušované..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.5.18 09:35

@jessikka aha děkuji tedy za radu ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
15.5.18 11:20

Taky se mi tato forma antikoncepce velmi zalíbila. Koupila jsem si FemCap. Je příjemný, dobře se zavádí. Chce to cvik a znát dobře své tělo.
Bohužel jsme ho s manželem zkusili jen jednou a já ho musela dát pryč. Jelikož mám nižší čípek, tak to bylo manželovi velmi nepříjemné. Prý jakoby narážel do zdi. Jako alternativa k pesaru existuje Caya diafragma - taková vanička. Možná jí zkusím pořídit po porodu, až budeme řešit další ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
15.5.18 11:24

@jancabr Myslím, že řešením by byla Evanella.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
15.5.18 11:29

@jessikka taky už jsem o ní četla, ale ještě nebyla příležitost jí vyzkoušet. Rok jsme se snažili o miminko a teď jsem těhotná, tak na to po porodu mrknu, co se objevilo nového a co bude nejvhodnější ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
17.5.19 15:15

@jessikka ahoj, muzu se zeptat na spokojenost s Evanellou? Zvazuji koupi. S mentruacnim kaliskem zachazet umim, ale pesaru se trochu bojim ;) Dekuji za pripadnou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
1.6.19 18:29

@Meduzata ahoj. Ja teda nemam evanellu ale klobouček femcap. Slouží to stejně a je i dost podobný. Je to v pohodě, jen narozdíl od ms kalíšku se zavadí prostě hloub, někdy je obtižne ho vyndat 😁 ale jinak jsem spokojena. U evanelly teda jsem četla ze slouzi spis pro sex pri ms nez jako antikoncepce ale podle me to je jen marketing..dve stejne veci na dva ucely. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
1.6.19 21:52

@Pennya diky za reakci :) A chranis se pouze pesarem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
2.6.19 13:07

@Meduzata v plodných dnech v kombinaci s přerušovanou.. Když uznam za vhodne davam jeste contragel dovnitř toho kloboučku…okolo ms jen kloboučkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.6.19 14:21

@Pennya super.diky. My x let prerusujeme. zatim to funguje. Ale uz mi neni 20 a mimino uz by me dost zaskocilo :D Uvidim jak mi sedne pesar.Dr.mi cpe mirenu.ale trochu se toho bojim :P diky a hezkou nedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
3.6.19 18:34

@Meduzata tak prerusujte dál ale jen v tom plodnem tydnu spolecne s klobouckem no. A na zbytek dnu kloboucek a gel. Ja ho pouzivam uz tak tri roky. Teda uz mam druhy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
10.6.19 21:02

@jancabr čípek se v cyklu mění. Zkuste to i jindy. Manžel do něho taky občas naráží, pomůže někdy změna polohy ale většina dní v měsíci je ok a necítí ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
19.5.20 15:06

Dobry den, obnovuji-kde, prosim (krome netu) lze koupit pesar? lekarna?
Diky, K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital