Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky nelezi vam nekomu doma zbytecne Pet Shops, koupila bych za rozumne penize. ![]()
editace adminem - uzamčení diskuze, poptávka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj na aliexpresu mají tyto zvířátka petshop v baleních po cca 20ks za pouhých 10dolarů
Koukni, protože vzhledem k cenám co máme tady je tohle za hubičku ![]()
@Monalisasmile píše:
Ahoj na aliexpresu mají tyto zvířátka petshop v baleních po cca 20ks za pouhých 10dolarůKoukni, protože vzhledem k cenám co máme tady je tohle za hubičku
No prave my ty ceny prijdou hrozny.????
@RadkaOR Tady jsou. Jedna postavička i za 300 Kč. A takhle budete mít 20 KSČ asi za 220kč. Jen to chvilku trvá než to dojde
Já jsem nedávno dceři objednávala a snad dojdou do Vánoc ![]()
Z ali jsou leve, ale taky podle toho vypadají.. dcera dostala od znamych a hruza..
Sehnala jsem na bazarku vzdy cca kolem 30 korun kus, ale ted jsem holky přeorientovala na Filly koníčky, daji se sehnat levneji
mame 2 domečky pro petshopaky a jeden hrad pro koníčky a bydlí vsude vsichni, momentalne asi nejoblíbenější hračka obou dcer (5 a 7,5)
Filly koníčky jsem naposledy ulovila sbírku 19kusu za 100 korun ![]()
@petanah píše:
Z ali jsou leve, ale taky podle toho vypadají.. dcera dostala od znamych a hruza..
No ja si myslim, ze ta cena nebude pak jen tak.
@Aliik píše:
Sehnala jsem na bazarku vzdy cca kolem 30 korun kus, ale ted jsem holky přeorientovala na Filly koníčky, daji se sehnat levnejimame 2 domečky pro petshopaky a jeden hrad pro koníčky a bydlí vsude vsichni, momentalne asi nejoblíbenější hračka obou dcer (5 a 7,5)
Filly koníčky jsem naposledy ulovila sbírku 19kusu za 100 korun
To jsi mela docela stesti, ze jsi je sehnala za takove penize. Ja koukala a vsude za hrozny penize.
Tak ja kupuju na mmb jiz pouzite, ale. v dobrem stavu.. ono záleží jaky petshopak to je, z jake je serie atd. od toho se odviji i cena
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat