Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky chtěla bych se zeptat.. malý 4roky.. pokaždé když brečí se mu to objeví po očima.. do 2 dnů je to pryč…mám se obávat..??
Teď čtu co by to mohlo znamenat a tak se bojím… Mam to řešit s Dr? Děkuji za každou odpověď
Ja bych to s dr urcite resila, ale zbytecne bych neplasila. Jako mala jsem na to trpela, dokonce jsem byla i hospitalizovana, delaly se mi v obliceji po namaze, tlaceni, placi, a na nohach. Delali mi vsechny mozne testy, krev, CT, usi, oci, komplet cele telo a na nic neprisli. S pubertou to zmizelo
ale urcite bych to s dr probrala.
Ahoj, nasemu se to taky parkrat udelalo, kdyz plakal hodne, mel je i na krku. Doktorka udelala krevni obraz a vysel v poradku. Takze za me, jestli nema jinak zadny problemy, bych se asi nijak neobavala, ale pro jistotu bych mu ten KO nechala zkontrolovat.
Zrovna dneska se udělaly mému ročnímu pod očima. Včera hodně plakal a vztekal se. Když byl miminko, hodně kopal na přebalováku nožkama. Jednou kopal tak moc, že měl na obou chodidlech modřiny a po celých lýtkách petechie. Já byla na mrtvici a pro klid duše s ním jela na pohotovost do Motola. Udělali mu krevní testy a v pohodě. Poté dělán odběr ještě jednou a opět v pohodě. Staršímu se jednou udělaly na obličeji při viróze po zvracení ( foto.) Zmizely po pár dnech. Pokud Tě to uklidní, konzultuj to s pediatrou.
Dcera je má vždy po zvracení kolem očí a jednou ji je udělal kluk ve školce na ruce.Dr.mi řekla že je to normální a tak jsem to víc neřešila. Jak to tady čtu, tak ani raději nic víc zjišťovat nebudu.