Petechie? Poradí mi prosím někdo?

Anonymní
24.8.23 08:13

Petechie? Poradi mi prosim nekdo?

Ahoj holky,

objevilo se mi toto na ruce (asi petechie??)…nevim, ze bych se uhodila jen jsem se na te same ruce ale teda niz vcera lehce spalila o troubu…myslite, ze to muze mit souvislost??? Krevni rozbor mam delany naposledy zacatkem kvetna a vse bylo ok, citim se jinak dobre…

Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.8.23 08:14

Prikladam fotku

• Citovat
  • Upravit
202
24.8.23 08:26

Tohle nejsou petechie jsi precitlivela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.23 08:28

@EvaDDD a co to tedy je? Vcera jsem to na ruce nemela…tim sem si jista, protoze kdyz jsem se spalila a chladila si ruku, tak bych si toho vsimla…

• Citovat
  • Upravit
202
24.8.23 08:31

Ježíš já nevím nějaký pupinek. Jako klidně si s tím jdi k doktorovi ať ti vezme krev, ale spíš se zasměje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.23 08:33

@EvaDDD tak pupinek bych asi poznala…na ten bych se neptala…tak hlavne, ze vis ze jsem precitlivela!🙄

• Citovat
  • Upravit
202
24.8.23 08:34

Hele já zas vím co jsou petechie, ty poznám já. A ano, za mě precitlivela jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11805
24.8.23 08:43

Ne tohle petechie opravdu neni…podle mě je to štípnutí od nějaké mušky…přesně takovéhle červené flíčky měla loni dcera..snad 20…různé po těle…dle doktorky ji něco postipalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.23 08:46

@Vladusxx dobre dekuju, me prekvapilo, ze to neni vystouple jako klasicky treba dobanec od komara…

A podobny flicky jsem mela v miste kdyz mi sestra brala krev, tak nejak jsem vydedukovala, ze je to petechie…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.23 09:07

@EvaDDD dodatecne se omlouvam, za styl a mozna urcity ton jakym sem psala….mne jen prijde, ze od porodu je moje telo jedna velka anomalie…ted na to koukam a asi to nic neji a ja jen z toho vseho kolem plasim…

• Citovat
  • Upravit
202
24.8.23 09:10

Jasně, chápu, asi jsem taky mohla napsat lepe :). Hele hlavní pointa je, že petechie to fakt není, neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.23 09:12

@EvaDDD dekuju❤️…ja pujdu na vzduch at zregeneruju trosku ten mozek na rodicaku😂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex