Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@EvaDDD a co to tedy je? Vcera jsem to na ruce nemela…tim sem si jista, protoze kdyz jsem se spalila a chladila si ruku, tak bych si toho vsimla…
Ježíš já nevím nějaký pupinek. Jako klidně si s tím jdi k doktorovi ať ti vezme krev, ale spíš se zasměje.
@EvaDDD tak pupinek bych asi poznala…na ten bych se neptala…tak hlavne, ze vis ze jsem precitlivela!🙄
Hele já zas vím co jsou petechie, ty poznám já. A ano, za mě precitlivela jsi.
Ne tohle petechie opravdu neni…podle mě je to štípnutí od nějaké mušky…přesně takovéhle červené flíčky měla loni dcera..snad 20…různé po těle…dle doktorky ji něco postipalo…
@Vladusxx dobre dekuju, me prekvapilo, ze to neni vystouple jako klasicky treba dobanec od komara…
A podobny flicky jsem mela v miste kdyz mi sestra brala krev, tak nejak jsem vydedukovala, ze je to petechie…
@EvaDDD dodatecne se omlouvam, za styl a mozna urcity ton jakym sem psala….mne jen prijde, ze od porodu je moje telo jedna velka anomalie…ted na to koukam a asi to nic neji a ja jen z toho vseho kolem plasim…
Jasně, chápu, asi jsem taky mohla napsat lepe
. Hele hlavní pointa je, že petechie to fakt není, neboj. ![]()
@EvaDDD dekuju❤️…ja pujdu na vzduch at zregeneruju trosku ten mozek na rodicaku😂
Ahoj holky,
objevilo se mi toto na ruce (asi petechie??)…nevim, ze bych se uhodila jen jsem se na te same ruce ale teda niz vcera lehce spalila o troubu…myslite, ze to muze mit souvislost??? Krevni rozbor mam delany naposledy zacatkem kvetna a vse bylo ok, citim se jinak dobre…
Dekuju