Petechie u 14měsíční dcery

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7899
8.5.13 20:14

Petechie u 14 m.dcery

Ahoj, Dceři se minulé pondělí objevili červenohnědofialové tečky na tvářích ( žádné velké množství ) Toto pondělí jsem zašla k dr. a že jsou to prý petechie. Příčinu nevím přesně, prý se asi přeležela, možná sluníčko, nevím. Nemoc žádnou neprodělala. Druhý den jsme donesli moč a ta je v pořádku. Máme hlídat a kdyby se to vyskytlo i jinde tak na krev. Dnes jsem si ráno přečetla co to vlastně je a jsem s toho akorát na nervy. Večer jsem ji našla pár teček i na ruce ( mám pocit že už je vidím všude) tak zítra zajdeme na tu krev pro jistotu. Nemáte podobné zkušenosti s Petechiemy? Jsem s toho akorát na nervy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6806
8.5.13 20:26

Mi stačí trochu větší zátěž (tlak) na kůží a hned se mi v tom místě taky vyhodí. Nemusí to být nic, ale na krev zajdi, aspoň pro klid duše, ve větším množství se můžou tvořit třeba při nedostatku krevních destiček. držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
8.5.13 20:30

Náš mladej si je párkrát doslova vyřval..nebrečela hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
8.5.13 20:36

@alien21 Ne právě že ne. A zase si říkám že kdyby to bylo třeba jen s toho otlačení, přeležení tak už by to začalo mizet ale ona to má už od minulého pondělí a zatím to nemizí. Na té ruce jsem objevila teček pár tak nevím jestli to tam měla před tím nebo ne.. kdybych ji dnes pořádně neprohlídla tak si toho ani nevšimnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
8.5.13 21:09

Taky to může být, když např. hodně tlačí, neměla zácpu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
8.5.13 21:16

Ahoj, malému se objevila vždy jen jedna, nejdřív nad okem, pak jakoby na spánku a před 14 dny onemocněl, tak jsem se hned na prohlídce dr na to zeptala a prej to nic není, že má jen citlivější kůži :nevim: A taky trvá hodně dlouho, než mu to zmizí, určitě víc než týden. Tak to bude urcitě v poho, ale ta krev nic nezkazí a aspoň budeš klidná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
8.5.13 21:18

@tasa nene žádná zácpa :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
8.5.13 21:25
@mamartina píše:
@tasa nene žádná zácpa :|

příčin může být více, tak zajdi na tu krev, pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
8.5.13 21:28

Zakladatelko chápu, že ti asi psychicky není nejlíp, je mi jasný, co se ti všechno honí hlavou :hug: :hug: :hug: Já to mám taky tak, stačí jedna petechie, modřina a už mám hlavu plnou všelijakých scénářů…
Je fakt, že můj mladší vztekloun a uřvánek si petechie už několikrát vyřvala-měla je v okolí očí, na víčkách a je fakt, že mizely dost dlouho…
Ale tu krev zkontrolovat není na škodu-hlavně dej vědět, jak jste dopadly…bude to dobré uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
8.5.13 21:30

Ještě jsem chtěla-jinak je dcerka v pořádku, chová se jako obvykle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
8.5.13 21:32

@Ditta77 Ano chová se úplně stejně. Děkuju, určitě dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
9.5.13 10:03

Tak jsme byli na krvi a výsledky budou zítra, tak pak písnu jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
9.5.13 10:35

Marti písni-já budu určitě čekat :hug:
Jak to snášela-ten odběr??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
9.5.13 10:46

@Ditta77 Hroznej řev. Ona teď celkově nesnáší cizí lidi a natož když na ní šahají, takže začala řvát už preventivně. Naštěstí se povedlo hned tak to bylo rychlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
9.5.13 11:22

Tak hlavně, že to bylo rychlý :think: Ono, který dítko zvlášť v tomhle věku má rádo doktory :roll: Moje mladší taky preventivně brečela už v čekárně při každé návštěvě u doktora…
Tak zítra tady
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí