Pětidenní teplota u ctyrletaka

20.1.17 14:55

Pětidenní teplota u ctyrletaka

Ahoj holky jdu pro radu… Kubík 4,5 má od pondělí teploty dávám nurofen sinupret na rýmu a stopkasel na kašel ale je hrozně zmordovanej a teploty má ještě dneska od pondělí je pravda že už mu dávam nurofen naposledy v půl druhé ráno a teď… Ale asi mu dám Paralen…
Je možné že má tak dlouho teploty crp mu bylo dělané ve středu a vyšlo 10 což je víroza mi řekla dr…díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
843
20.1.17 15:11

Mám zkušenost, že ten šestý den se to zlepší, měli jsme to tak několik krát. Ale pokud se ti nezdá, třeba ztěžka dýchá nebo by byl apatycký, tak bych řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.1.17 15:25

Syn měl šestý den teploty a Dr. též tvrdila, že je to viróza. Nakonec jsme skončili na ORL. Zjistily se zvětšené mandle, které tlačily na něco v uchu a nemohl z ucha odtékat maz a od toho byly teploty. Přitom ho ucho vůbec nebolelo. Tím nechci říci, že máte běžet na ORL, ale teploty při viróze máme obvykle tak 3 dny. Buďte ve střehu, Dr. nemusí mít vždy pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
20.1.17 15:42

U nás bylo něco podobného minulý týden - v pondělí 38, úterý 39, ve středu „jen“ zvýšená a od čtvrtka zase znova a takhle to vydrželo do soboty… zlomilo se opravdu až tu sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
20.1.17 15:48

Šla bych znovu k doktorovi, ať znovu změří crp - chvilku trvá než se zánětlivé ukazatele narostou :-) Pokud je to viróza, bude crp pořád nízké a nebo taky ne…mě takle dcerka teplotovala, bez dalších příznaků a nakonec to byl zánět ledvin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
20.1.17 16:05

Od pondělí je to už dlouho a pokud se Ti jeho stav nezdá šla bych znovu k lékaři. CRP může nastoupat později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.17 16:58

Uvidím Teda ještě přes víkend co bude je mi právě divné že má teploty takhle dlouho zase to nejsou vysloveně horečky ale k 38 se dostane je mi ho líto prdelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
20.1.17 17:53

Syn, cerstve 3 roky, mel ted teplotu 38-39,5 8 dni v kuse…ja mam zkusenost, ze pokud se za 4 dny nesnizi teplota, tak jdu k lekari- Mudra si nas pak zvala na kontrolu co 2 dny, CRP, moc- vse v poradku…rikala mi, ze u tak malych deti se povazuje za jeste „normalni“ tech 5-7 dni… ale pokud dite treba neji, nepije, je spave apod., tak rikala, at hned prijdeme… u syna teplota 8 den se zacala snizovat a ted je vse v poradku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30962
20.1.17 18:21

@Mišulemišule Takovehle nijake teploty jsou nejhorsi, 38 to je porad spis zvysena nez poradna horecka, to se to pak vlece. Syn mel pred vanoci 8 dni v kuse 38.3-38.6, to ja teda ani nesrazim, verdikt byl lehky zanet nosohltanu a hnisava ryma, dalsi 4 dny se z toho jeste lizal uz bez teplot. Ted po novem roce mel 2 dny 40 horecky, ale treti den byl naprosto fit, vsechno ta horecka zabila, i kdyz mi nebozatka maleho bylo opravdu lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí