Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky. Mam dotaz.
Dekuji ![]()
@Betyssek Našla jsem v Bazaru Kočárek Petite Mars Vario - prodává @wejuunkaa87, napište se. I kdyby to nekaplo, asopň zjistíte zkušenosti. Případně budu ráda za přidání zkušenosti do recenzí, aby ji pak našly další maminky.
Držím palce! ![]()
Monika
@Ivčis ano mám. Koupili jsme ho jako sportovní verzi s tím, ze do budoucna dokoupime korbu na druhé dítě. Ale bylo nám řečeno, ze jdou dokoupit nafukovací kola (k Variu nejdou!!! - jak jsme zjistili, když jsme pro ne po tydnu šli). Upřímně jsme byli velmi nespokojeni.. Max po uplne rovině, ale ani menší teren nezvladal. Odpružení nulové a vyvážení kočáru taky nic moc. Třeba najet na obrubnik šlo těžce. Šel špatně stlačit za madlo a stěží se tím pádem nadzvedaval předek. Nám ho naštěstí vyměnili díky špatně poskytnuté informaci rovnou na prodejně po tom tydnu. Vybrali jsme Oyster Zero - také jde dokoupit korbicka a musím říct, nesrovnatelný rozdíl v jízdě!!!! ![]()
s recenzemi je to fakt bída, našla jsem nějaké slovenské, snad se někdo přidá a napíše
https://www.modrykonik.sk/…-mars-vario/?…
@Káťa19 ja ho mam, ale vyjedu az v unoru
Jinak co jsem na fb zjistovala od mamin co ho maji tak byly spokojene a i ty nafukovaci kola k nemu poridis ..
ale ja tebe bydlim ve meste, snih uz ani nevim jak vypada a vsude je tu silnice nebo chodník, takze nam asi snad bude vyhovovat
@Betyssek
Ahoj! Skade máte informáciu, že tie kolesá pasujú? Mám Vario a s kolesami nie som spokojná, je strašne tvrdý ten kočík, malýho mi v tom hádže a nepáči sa mu to. Zvažovala som aj šport k tomu, ale len v prípade, že zoženiem nafukovacie.
@Mikkamakka mam je na kocarku
Diky bohu ze jsem je koupila hned po prvni prochazce ![]()
@Mikkamakka jinak my uz korbicku vyměnili za sportak (mam kombinaci), a fakt jsem strasne spokojena, rozhodne Diky tem kolečkam je to uuuuplne jina jizda.
@Betyssek Ďakujem krásne za info, som strašne šťastná, idem si ich objednať. A ako ste na to prišli, že pasuje? Je to bezpečné teda?
@Mikkamakka dozvedela jsem se to na fb ve skupince petite&mars mánie cz, tak jsem je v breznu koupila a od te doby na nich jezdime. Ty pěnove se jej vycvaknou a tyhle nacvaknou. A opravdu sedi, jen se musi jeste dofouknout. Bezpecne to je. Nemeli jsme jediny problem a verim tomu ![]()
@Betyssek Máte tieto? Nie je tam také, že novšia verzia alebo staršia? Mám na mysli te easy go. Kedy ste vy kupovali? http://www.best4baby.sk/…sy-go-optimo