Petite Mars Vario

287
18.7.18 16:39

Petite Mars Vario

Ahoj holky. Mam dotaz.

1. Nechystá se nekdo prodavat Petite&Mars Vario Blue melange kombinaci?
  1. Kdo ma tento kocarek, jak jste s nim spokojene?

Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21043
20.7.18 13:29

@Betyssek Našla jsem v Bazaru Kočárek Petite Mars Vario - prodává @wejuunkaa87, napište se. I kdyby to nekaplo, asopň zjistíte zkušenosti. Případně budu ráda za přidání zkušenosti do recenzí, aby ji pak našly další maminky.

Držím palce! :mavam:
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
28.12.18 22:05

Dobrý den má někdo zkušenost s tímto kočárkem? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
28.12.18 22:19

@Ivčis ano mám. Koupili jsme ho jako sportovní verzi s tím, ze do budoucna dokoupime korbu na druhé dítě. Ale bylo nám řečeno, ze jdou dokoupit nafukovací kola (k Variu nejdou!!! - jak jsme zjistili, když jsme pro ne po tydnu šli). Upřímně jsme byli velmi nespokojeni.. Max po uplne rovině, ale ani menší teren nezvladal. Odpružení nulové a vyvážení kočáru taky nic moc. Třeba najet na obrubnik šlo těžce. Šel špatně stlačit za madlo a stěží se tím pádem nadzvedaval předek. Nám ho naštěstí vyměnili díky špatně poskytnuté informaci rovnou na prodejně po tom tydnu. Vybrali jsme Oyster Zero - také jde dokoupit korbicka a musím říct, nesrovnatelný rozdíl v jízdě!!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
29.12.18 07:01

Nafukovací kola k nemu pasuji z kocaru Easy go optimo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
29.12.18 18:25

s recenzemi je to fakt bída, našla jsem nějaké slovenské, snad se někdo přidá a napíše
 https://www.modrykonik.sk/…-mars-vario/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
29.12.18 19:53

@Káťa19 ja ho mam, ale vyjedu az v unoru :mrgreen: Jinak co jsem na fb zjistovala od mamin co ho maji tak byly spokojene a i ty nafukovaci kola k nemu poridis .. :nevim: ale ja tebe bydlim ve meste, snih uz ani nevim jak vypada a vsude je tu silnice nebo chodník, takze nam asi snad bude vyhovovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.19 19:55

@Betyssek
Ahoj! Skade máte informáciu, že tie kolesá pasujú? Mám Vario a s kolesami nie som spokojná, je strašne tvrdý ten kočík, malýho mi v tom hádže a nepáči sa mu to. Zvažovala som aj šport k tomu, ale len v prípade, že zoženiem nafukovacie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.7.19 20:28

@Mikkamakka mam je na kocarku :palec: Diky bohu ze jsem je koupila hned po prvni prochazce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.7.19 20:31

@Mikkamakka jinak my uz korbicku vyměnili za sportak (mam kombinaci), a fakt jsem strasne spokojena, rozhodne Diky tem kolečkam je to uuuuplne jina jizda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.19 20:35

@Betyssek Ďakujem krásne za info, som strašne šťastná, idem si ich objednať. A ako ste na to prišli, že pasuje? Je to bezpečné teda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.7.19 21:00

@Mikkamakka dozvedela jsem se to na fb ve skupince petite&mars mánie cz, tak jsem je v breznu koupila a od te doby na nich jezdime. Ty pěnove se jej vycvaknou a tyhle nacvaknou. A opravdu sedi, jen se musi jeste dofouknout. Bezpecne to je. Nemeli jsme jediny problem a verim tomu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.19 21:08

@Betyssek Máte tieto? Nie je tam také, že novšia verzia alebo staršia? Mám na mysli te easy go. Kedy ste vy kupovali? http://www.best4baby.sk/…sy-go-optimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.7.19 21:12

@Mikkamakka kupovala jsem v breznu a jsou to presne tyhle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí