Petržel do příkrmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Petržel do příkrmu
Ahojky maminky,chtěla jsem se zeptat.Pátovi už je skoro 7měsíců a baštíme už zeleninové příkrmy,zatím jsme zkusili bramboru,mrkev a brokolici.Chtěla bych zařidit další zeleninu,ale nevím jakou.Dnes jsem koupila petřžel s natí tak jsem se chtěla zeptat jestli už ji taky může.předem moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj jasně že můžeš.Koukni sem http://www.kojeni.net/prikrmy.php
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, určitě, taky dávám petržel do různých zeleninových mixů a malé to moc chutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Petržel určitě můžeš dát. Dávala jsem taky třeba i květák, cuketu, kedlub…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
werryjane píše:
Jj, určitě, taky dávám petržel do různých zeleninových mixů a malé to moc chutná
Tak to máš dobré, já jsem začala dávat petržel a ta moje potvůrka to plive, nejede jí…
Ale budeme zkoušet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš. Mám mimčo skoro 7 měsíční a kromě toho, co píšeš, už jsem dala i dýni, květák, zelený hrášek (přepasírovaný přes sítko, čili bez slupek) a červenou řepu (ta se sice dlouho vaří, ale je super - nenadýmá a je sladká, takže dětem chutná).
- Citovat
- Upravit
Vsechno co pisou holky a davala jsem uz od zacatku pastynak treba, ten jedla i moje nejedlik hilcicka, kupodivu je sladkej a pro me chutnejsi nez petrzel.. pak treba cuketu a fenykl s necim, ten jim celkem taky jel.. jo a bataty, ty meli radsi nez normalni brambory ze zacatku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
muzes zaradit jakoukoli zeleninu, nebala bych se ani masoveho vyvaru. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všem moc moc děkuji
zkusíme petržel a uvidíme jak nám bude chutnat.Tak to je skvělý to já pak zas něco koupím a něco nového ozkoušíme
ještě jednou děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit