Petržel do příkrmu

62
23.1.12 13:32

Petržel do příkrmu

Ahojky maminky,chtěla jsem se zeptat.Pátovi už je skoro 7měsíců a baštíme už zeleninové příkrmy,zatím jsme zkusili bramboru,mrkev a brokolici.Chtěla bych zařidit další zeleninu,ale nevím jakou.Dnes jsem koupila petřžel s natí tak jsem se chtěla zeptat jestli už ji taky může.předem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
23.1.12 13:33

Určitě můžeš ;) Taky je vhodná třeba dýně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
23.1.12 13:34

Ahoj jasně že můžeš.Koukni sem http://www.kojeni.net/prikrmy.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
23.1.12 13:34

Jj, určitě, taky dávám petržel do různých zeleninových mixů a malé to moc chutná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
23.1.12 13:44

Petržel určitě můžeš dát. Dávala jsem taky třeba i květák, cuketu, kedlub…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
23.1.12 13:45
werryjane píše:
Jj, určitě, taky dávám petržel do různých zeleninových mixů a malé to moc chutná :)

Tak to máš dobré, já jsem začala dávat petržel a ta moje potvůrka to plive, nejede jí… :think: Ale budeme zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fletnicka
23.1.12 13:46

Můžeš. Mám mimčo skoro 7 měsíční a kromě toho, co píšeš, už jsem dala i dýni, květák, zelený hrášek (přepasírovaný přes sítko, čili bez slupek) a červenou řepu (ta se sice dlouho vaří, ale je super - nenadýmá a je sladká, takže dětem chutná).

• Citovat
  • Upravit
2811
23.1.12 13:49

Vsechno co pisou holky a davala jsem uz od zacatku pastynak treba, ten jedla i moje nejedlik hilcicka, kupodivu je sladkej a pro me chutnejsi nez petrzel.. pak treba cuketu a fenykl s necim, ten jim celkem taky jel.. jo a bataty, ty meli radsi nez normalni brambory ze zacatku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
23.1.12 13:52

muzes zaradit jakoukoli zeleninu, nebala bych se ani masoveho vyvaru. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.1.12 13:55

Všem moc moc děkuji :D zkusíme petržel a uvidíme jak nám bude chutnat.Tak to je skvělý to já pak zas něco koupím a něco nového ozkoušíme :D ještě jednou děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí