Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím Vás kdo máte zkušenost s mastí na opruzeniny PEVARYL.Máme už skoro týden opruzenou prdelku a ne a ne se to hojit.Chodíme dost nahatý zkoušela sem už kde co i imazol i pityol,který by neměl pro děti do 10let přijít,ale zabírává bohužel nic.No a začíná se mu to právě rozšiřovat.Moc se mi k Dr. nechce,ale asik budu muset jelikož ten Pevaryl je myslim na lékářský předpis a proto se ptám, zda fakt pomůže,protože levný asik také nebude.
Nikkol
nam pomohl a jsem rada za nej!!!
Imazol ani nic jineho uz malemu nezabiralo ( lezli mu zoubky, prujmoval asi 4 dny), sice to trosku pomohlo, ale do druheho dne mel opet zadek jak pavian!!!
A to byl cele dny nahaty, byli desny vedra
Tak jsem sla k doktorce a napsala mi ho a fakt sme se toho zbavili
Doplacela jsem kolem 50kc
Pevaryl je zázrak!!!! Neváhej a dojdi si pro něj. Malej byl opruzenej po ubrouskách Cien z Lidlu a to docela dost a s tim Pevarylem měl za pár dní prdelku jako novou. Je na předpis a já jsem doplácela ještě asi 90 korun.
Radka + Tomášek
Já mám velice dobrou zkušenost s natřením postižených míst „fialkou“ , nechat zaschnout a pak na noc namazat ještě Bepanthenem (který sám o sobě nám nikdy nepomohl). Až se puchýřky po fialce vyhojí, znovu můžeš začít mazat Rybilkou. Takhle jsme vykulírovali malého po střevní chřipce kdy vypadal opravdu hrozně .Hanaz
Ještě jsem zapoměla že po dobu kdy je opruzenej nepoužívej ubrousky ale jen čistou vodu na čištění zadečku
Tak my měli od dr. fialku a Pevaryl a vůbec jsme se nechytali, větrali jsme, myli pouze vodou. Nás zachránila Nivea na opruzeniny, tak asi každá prdelka jiná
ale malej bylo v té době asi měsíc, byla kojená a kadila 10× až 14× denně. Teď už vůbec nemažeme a máme klid. Přeji brzké zhojení.
Používám Weledu - krém na opruzeniny a je skvělej. Za celou dobu jsme měli jedinou malou opruzeninku, protože babi zapomněla přebalit
a zahojila se úžasně rychle. Navíc je to přírodní kosmetika.
takže vřele doporučuji.
My máme doma taky na předpis Pevaryl, a je to fakt zázrak. Používáme ho jen ,když má malá opruzeniny a hned se to hojí rychlostí blesku.
Myslím , že se tam trošku doplácí, ale nevím kolik. Mám ho zatím půlku a myslím, že nám ještě dlouho vydrží. Naštěstí nás opruzeniny dlouho netrápily.
Ahojík Niki,
nám na opruzeniny pomohl ten Penaten krém (třífázový) stojí kolem 77kč podle toho v jaké lékárně koupíš. Jinak s pevarylem nemám zkušenost takže bych ti ráda poradila, ale bohužel nemám jak.
Tak se držte ať má malej prdelku co nejdříve krásnou to přejí Péťa a Eliška
Ahoj.
U nás zabírá Pevaryl a fialka (po střevních problémech)- Imazol byl celkem k ničemu, jinak normálně mažeme obyč. Avirilem.
Beruška ![]()
Ahojky,tak i já musím pochválit Pevaryl,je suprový,ale stejně dobrý mi příjde i Bepanthen.
Všem moc díky za rady…v tomto počasí udržet to naše šídlo bez vody v suchu, pokud jsme u bazénu bohužel nejde,ale mažeme co se dá a fialky se bojim,aby mi nezanechala fleky vnafukovacím bazéně.O plínku nejde ta se pak vyhodí.A pokud není v kočáru a jsme venku lítá nahatý.
Ahoj holky, pokouším se obnovit diskusi, ale mám s tím špatnou zkušenost, tak nevím jestli se někdo pročte až sem.
Malý všechno strká do pusinky. Je trochu olezlý, doma to nevidím až tak strašně, ale včera jsem s ním byla večer na nákupu v Hyperce a tam jak je to jiný osvětlení jsem zjistila, že to má flekaté docela hodně. No a teď k tomu Pevarylu. Zrovna na desetiměsíční prohlídce nám ho Dr. napsala na trošku opruzeného pytlíčka. Máme to vždy po plavání asi s chloru. Krásně zabral a mě napadlo jestli ho nedát i na tu pusinku.
Co si myslíte? Nebo máte jiný recept na tu pusinku?
Děkuju Věra