PEVARYL - pomohl Vám?

853
27.7.06 14:29

PEVARYL pomohl Vám?

Prosím Vás kdo máte zkušenost s mastí na opruzeniny PEVARYL.Máme už skoro týden opruzenou prdelku a ne a ne se to hojit.Chodíme dost nahatý zkoušela sem už kde co i imazol i pityol,který by neměl pro děti do 10let přijít,ale zabírává bohužel nic.No a začíná se mu to právě rozšiřovat.Moc se mi k Dr. nechce,ale asik budu muset jelikož ten Pevaryl je myslim na lékářský předpis a proto se ptám, zda fakt pomůže,protože levný asik také nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
27.7.06 14:31

Nikkol

nam pomohl a jsem rada za nej!!!

Imazol ani nic jineho uz malemu nezabiralo ( lezli mu zoubky, prujmoval asi 4 dny), sice to trosku pomohlo, ale do druheho dne mel opet zadek jak pavian!!!
A to byl cele dny nahaty, byli desny vedra
Tak jsem sla k doktorce a napsala mi ho a fakt sme se toho zbavili

Doplacela jsem kolem 50kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
27.7.06 14:49

Pevaryl je zázrak!!!! Neváhej a dojdi si pro něj. Malej byl opruzenej po ubrouskách Cien z Lidlu a to docela dost a s tim Pevarylem měl za pár dní prdelku jako novou. Je na předpis a já jsem doplácela ještě asi 90 korun.
Radka + Tomášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.7.06 15:07

Já mám velice dobrou zkušenost s natřením postižených míst „fialkou“ , nechat zaschnout a pak na noc namazat ještě Bepanthenem (který sám o sobě nám nikdy nepomohl). Až se puchýřky po fialce vyhojí, znovu můžeš začít mazat Rybilkou. Takhle jsme vykulírovali malého po střevní chřipce kdy vypadal opravdu hrozně .Hanaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.7.06 15:09

Ještě jsem zapoměla že po dobu kdy je opruzenej nepoužívej ubrousky ale jen čistou vodu na čištění zadečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
27.7.06 15:21

Tak my měli od dr. fialku a Pevaryl a vůbec jsme se nechytali, větrali jsme, myli pouze vodou. Nás zachránila Nivea na opruzeniny, tak asi každá prdelka jiná :D ale malej bylo v té době asi měsíc, byla kojená a kadila 10× až 14× denně. Teď už vůbec nemažeme a máme klid. Přeji brzké zhojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
27.7.06 15:23

Používám Weledu - krém na opruzeniny a je skvělej. Za celou dobu jsme měli jedinou malou opruzeninku, protože babi zapomněla přebalit :? a zahojila se úžasně rychle. Navíc je to přírodní kosmetika. :wink: takže vřele doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.7.06 15:27

Holky, Nikkol se ptala na Pevaryl........

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
27.7.06 17:28

My máme doma taky na předpis Pevaryl, a je to fakt zázrak. Používáme ho jen ,když má malá opruzeniny a hned se to hojí rychlostí blesku. :D Myslím , že se tam trošku doplácí, ale nevím kolik. Mám ho zatím půlku a myslím, že nám ještě dlouho vydrží. Naštěstí nás opruzeniny dlouho netrápily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
27.7.06 19:07

Ahojík Niki,

nám na opruzeniny pomohl ten Penaten krém (třífázový) stojí kolem 77kč podle toho v jaké lékárně koupíš. Jinak s pevarylem nemám zkušenost takže bych ti ráda poradila, ale bohužel nemám jak.

Tak se držte ať má malej prdelku co nejdříve krásnou to přejí Péťa a Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
27.7.06 19:47

ja sa len pripájam ku chvále Pevarylu :D je fakt dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
27.7.06 20:15

Ahoj.

U nás zabírá Pevaryl a fialka (po střevních problémech)- Imazol byl celkem k ničemu, jinak normálně mažeme obyč. Avirilem.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
27.7.06 20:49

Ahojky,tak i já musím pochválit Pevaryl,je suprový,ale stejně dobrý mi příjde i Bepanthen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
28.7.06 08:23

Všem moc díky za rady…v tomto počasí udržet to naše šídlo bez vody v suchu, pokud jsme u bazénu bohužel nejde,ale mažeme co se dá a fialky se bojim,aby mi nezanechala fleky vnafukovacím bazéně.O plínku nejde ta se pak vyhodí.A pokud není v kočáru a jsme venku lítá nahatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
14.10.06 10:17

Ahoj holky, pokouším se obnovit diskusi, ale mám s tím špatnou zkušenost, tak nevím jestli se někdo pročte až sem.

Malý všechno strká do pusinky. Je trochu olezlý, doma to nevidím až tak strašně, ale včera jsem s ním byla večer na nákupu v Hyperce a tam jak je to jiný osvětlení jsem zjistila, že to má flekaté docela hodně. No a teď k tomu Pevarylu. Zrovna na desetiměsíční prohlídce nám ho Dr. napsala na trošku opruzeného pytlíčka. Máme to vždy po plavání asi s chloru. Krásně zabral a mě napadlo jestli ho nedát i na tu pusinku.
Co si myslíte? Nebo máte jiný recept na tu pusinku?
Děkuju Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová