Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, doporučíte mi prosím nějakou dětskou postýlku - aby byla pevná a levná, kdyby měla 2 polohy roštu, bylo by to super, na barvě nijak nezáleží. Klidně mi prosím zhodnoťte i postýlky z Ikei. Moc díky ![]()
@malinkaNy Ahoj, máme tu obyč postýlku z Ikei. Spí nám v ní už druhé dítko. Má dvě polohy roštu a pevná mi přijde dost. Jedinou nevýhodou pro nás bylo, když byl kluk starší, tak nešěl vyndat bok postýlky, aby si mohl sám vylézat - postýlka je prostě na pevno.
Taky máme ikeáckou, ale malý tam nespí. Má to na hraní
Každopádně, příteli se podařilo vyndat pár tyčí, aby udělal malýmu průchod, stačilo na vrchu a spodu tyčky zakroutit hasákem a pak použít trochu síly.
@malinkaNy Taky doporučím tu obyc z Ikei, je z tvrdého dřeva a kvalitou odpovídá postýlkám podstatně dražším.
@Jenda33 Ani bok není problém, vyřešila to vrtačka, jedna planka na plot z hornbachu a dva šrouby
fungovalo to spolehlivě.
Dneska uz bych sla taky do Ikea, kdo ji ma, je spokojen. Kupovala jsem jinou nekolikanasobne drazsi, slouzi zcela stejne a jeste jsem se vztekla pri montazi a suple pod ni je na dve veci (polskej smejd za tri litry).
My meli tuhle a maximalni spokojenost…vydrzela vsechno, a to mame vetsi ditko ![]()
Mame z ikei gulliver, da se sundat pak i bok.sice stoji 2tis, ale po dvou detech je tale jak nova, klidne bych sla do pouzite
Rada bych diskusi rozsirila i o výběr matrace do postylky. Pokud to zakladatelce nevadi. Jakou mate? Je nutna nejaka specialni? Kokos, pohanka nebo mate zkušenost s molitanovou, podstatne levnější?
@Jenda33 Díky, a není chatrná
? I když, když Ti v ní spí už druhý dítě, tak asi ne,… Předpokládám, že všechny děti jdou stejný a hopsaj v postýlce a fakt se nekýve???
@Bobiše Pohanka nee, je zašitá v potahu - nedá se vyprat ![]()
Jinak postýlku mám z půdy ještě po mně ![]()