Zavinovačka pro miminko

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
873
15.8.14 22:50

Zavinovačka pro miminko

Ahoj, čekáme druhé mimi a chtěla bych mu koupit nějakou fakt pěknou zavinovačku. Protože moc věcí kupovat nebudeme (zdědí po starším). Na první jsme měli takové ty rychlozavinovačky, jsou takové obyč., neměla jsem tehdy zkušenost, tak ta první byla koupená moc velká. Teď se mi líbí takové ty staré typy, světlé, aby se daly pěkně stáhnout a z pěkného materiálu, nejlépe bavlna. Máte někdo typ, kde pěknou zavinku ojednat? Nebo si myslíte, že mě to šněrování do těch klasických nebude bavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6157
15.8.14 23:07

@jamoni
Tady mají možná takové, které hledáš http://aukro.cz/…/listing.php?…

Mě osobně vyhovují ty rychlozavinovačky a zaměřila bych se na materiál, aby to dobře drželo při zavinutí, aby se v tom dítě nepotilo atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.8.14 23:08

Krásné zavinovačky dělá Aesthetic. Obecně mají hezké věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
15.8.14 23:11

Mrkni na fler na zavazovacky od uzivatelky maggion, prakticka mi prijde miracle zavinovacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
16.8.14 07:01

@jamoni já měla na kluka tu klasickou po mě, ne moc zdobenou a pak rychlozavinky. Nebude tě to bavit motat, já ji pak vrzla do kočárku na parádu, měla sem ji nakulmovanou a každej koukal a chválil. Doma obyč rychlozavinovačky s pevnýho materiálu a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.8.14 11:58

Já pořizovala na dvojčata klasické zavinovačky tady. Čekala jsem, že mimča budou menší a v zavinovačkách, které jsme měli doma, by se ztratila ;) Se šněrováním nemám absolutně žádný problém, ty 3 mašle přece nejsou nic tak zdlouhavého 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
16.8.14 13:50

Mně se nejvíce osvědčila zavinovačka: http://haipa-daipa.com/…a-daipa-bio/ a nedám na ni dopustit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
16.8.14 17:23

Já si na první děcko koupila rychlozavinovačky a rychle jsem je vyměnila za ty klasické na zavazování.. mnohem lépe drží a miminko se v nich krásně stáhne a je mnohem klidnější (připadá si jako u maminky v bříšku.. já tedy koupila 3 na aukru za 200kč i s poštovným..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
17.8.14 21:52

Holky, díky za tipy, nejvíce se mi líbí asi ty z Fleru od uživatelky Maggion. Nikdy jsem si zatím z Fleru nic neobjednávala, ale věci krásné… Ty hodně krajkové mi příjdou už moc přečinčané (asi jsem to napsala blbě, že s emi líbí ty staré klasické..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí