Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky chtěla jsem se zeptat má někdo zkušenosti s jakýmkoli internetem od t-mobile a který by jste doporučily pro domácí využití? chci přejít od o2 po neustálých výpadcích toho ám dos díky moc
Asi si nepomůžeš. Máme něco od t-mobil a výpadky jsou skoro každý den. Navíc rychlost mizerná, ale jsme bohužel daleko od ústředny.
Vypadky zadne, rychlost v pohode, s internetem zadny problem. Mivali jsme kdysi upc a to byla katastrofa…
Nepomůžeš si, protože spojení tak jako tak poskytuje O2, t-mobile vlastní dráty nemá.
Já mám u o2 výpadek třeba co 20 minut a to už je fakt moc kord když stahuju něco z internetu tak je to k nedodělání
My jsme přes kabel - UPC - a je to super. Výpadky žádný a rychlost maximální.
Aj aj na notebook mám wifi a na pevný pc kabel ale oboje se seká
Tak zkuste jen pro jistotu změnit heslo na wifi. ideálně na něco ne zrovna snadno odhadnutelného - nejčastější příčinou tohohle problému bývá přisosnutý soused.
Máme od T-Mobile ADSL skoro dva roky a jsme spokojení. Signál je dobrý. Jedeme jen přes wifi. Jediný problém byl nedávno a to způsobila ústředna O2.
Já bych se bála, že si přechodem nepomůžete, dráty jsou pořád jedny. ![]()
Heslo se mění díky nefunkčnosti co chvíli takže tím že se heslo změn si určitě nepomůžu
Taky mám T-mobile internet ADSL, doma rozvedený WiFi a jsem spokojená, výpadky jsem za několik let měla tak dva možná… rychlost normální. Mám připojený notebook, PC, telefon a i sousedy a dobrý