Sušička ovoce - jakou?

6895
5.4.13 21:13

Sušička ovoce jakou ?

Ahoj,
potřebovala bych poradit s výběrem sušičky ovoce, je to dárek pro mamku a fakt nevím jakou…prosím s jakou máte jaké zkušenosti, která je dobrá? Dík moc :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
505
5.4.13 21:31

http://susicky-potravin.heureka.sk/zelmer-36z011/
My jsme ted kupovali tuto. Dobrá cena a jsme s ní spokojení. Není složité ovládání, má dva výkony sušení. Jen tak pro zajímavost, plnou igelitku jablek jsme v ní usušili za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
5.4.13 22:07

Ahoj, máme Eta Kenya. Zatím se seznamujeme, ale myslím, že dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
29.8.14 09:16

Ahoj, chci koupit sušičku ovoce nevím, ale jakou. Moje požadavky jsou aby měla nastavitelný stupeň, rovnoměrně sušila a nemusely se prohazovat patra. A samozřejmě přiměřená cena.
Nevíte něco o sušičce Profesor SP…,četla jsem jakýsi test a tam psali, že cena - výkon, nejlepší. ALe nevím zda suší rovnoměrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
29.8.14 09:37

My mame susicku Bielmeir (susime v ni tedy hlavne maso pro psa), ovoce, zelenina, bylinky, houby, vse bez problemu. Ted naposledy jsem susila smazenou cibulku. Plata jsem nikdy neprohazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.8.14 09:59

Jé, tak já se přidávám s dotazem. Taky uvažuji nad koupí. Hodně jsem slyšela chválu na Concept (1020,1030). Ale taky si počkám na zkušenosti. Ale zase nemá časovač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
29.8.14 10:36

No tak ted jsem si četla recenze na heuréce o té Bielmeir, prý se lepí ovoce na ty plata, a pomalu suší (právě kvůli tomu, že plata nejsou děrovaná), a prý dole suší víc než na hoře. Máš s tím také takovou zkušenost? @katty89 Jinak cena je dobrá.

No na tu Concept, jsem četla, že má hodně pater (9),ale neutáhne je, použít se dá prý tak 4-6. Jinak si ji celkem chválí, ale prý tam nefunguje ta regulace teploty, při 50 stupních prý fouká jen studená vzduch a musí se dát na plno… @bimbama

No to je pech, aby si člověk vybral dobrou sušičku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.8.14 11:29

@brulinka To teda je pech. Ale ten Beilmeier má zase o hodně větší spotřebu. Sakra, existuje dobrá sušička? Já bych to chtěla na maso, houby a občas to ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.8.14 11:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
29.8.14 11:59

@bimbama i já ho četla, z tama mám právě tu sušičku Profesor SP…,ale nikde není o ni moc psané tak nevím. Já to chci hlavně na ovoce, zeleninu, bylinky, jablečné placky, maso a rajčata :P
Na každé sušičce je něco, i když věřím tomu že sušičky za 3-5 tísíc nebo víc, to už bude jiná kvalita, bohužel takové finance já nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.8.14 12:17

@brulinka No, tolik peněz se mi do toho taky nechce dávat. Mě se třeba líbí ten Concept, ale zase bych asi už ráda ten časovač. Zase ale, pokud je pravda, že neutáhne těch 9 pater…tak je to blbý. Ale já jsem zatím četla, že suší docela dobře (co se týče masa). Ach jo. Fakt se bojím něco objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
29.8.14 12:34

http://susicky-potravin.heureka.cz/…020/recenze/ Tahle ta těch devět pater prý neutáhne, že je to jen reklamní tah (čím víc pater-tím lepší sušička)
ale docela se mi líbí tahle http://www.alza.cz/…-d434063.htm

Docela mě zaujali i ty eta a sencor. A tohle je ta Profesor http://susicky-potravin.heureka.cz/…200/recenze/#…

Ale ted si nejsem úplně jestli těch devět pater, které nezvládne prohřát nebyla ta eta, mám v tom už guláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.8.14 13:06

@brulinka Jdu na to mrknout.
Ale ta Concept 1020 má na Heuréce docela dobrý recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.8.14 13:11

@brulinka Tak jsem to omrkla. No, tak fakt nevím. Já právě co jsem řešila to sušení masa, tak hodně lidí chválilo ten Concept 1020. Teplota prý moc neodpovídá, to jo, ale že by to nezvládlo těch 9 pater nikdo nepsal. Právě spíš, že v návodu je, že by se nemělo snad používat málo pater (3-4), kvůli přehřívání. :think:
Třeba nám sem někdo napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
29.8.14 13:57

Takze k te bielmeier: poprve jsem mela strach, ze se to bude lepit, tak jsem platy vylozila pecicim papirem (s masem to tak delam do dneska, pak jen platy oplachnu v horke vode a mam hotovo). Ovoce, zeleninu a bylinky uz ted papirem nevykladam a nelepi se nijak extra. Vzdycky oplachnu bez problemu v ruce jarem a houbickou. Pred koupi jsme to resili s muzem a shodli jsme se, ze v tomhle nam ten kompaktnejsi material prijde naopak praktictejsi, kdyz uz to bude naschle, tak po cele plose a ne mezi mrizkami… Co se tyce casu suseni, minuly tyden jsem susila plice, za 8 hodin bylo hotovo, patra jsem neprohazovala. Zkousela jsem susit zaroven i ruzne veci a nic nenacuchlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný