Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, tak i já vybírám sušičku na ovoce pro mámu a babičku k Vánocům. Předpokládám, že se budou sušit houby, jablka, meruňky, švestky… Představovala bych si nějakou, ke které jdou případně dokoupit plata, nemusí se během sušení prohazovat plata, má časovač a ideálně do 2000,– Kč. Můžete doporučit?
@Kacabacka
Něco mají v globusu. Pokud nechceš při sušení příliš platit za elektřinu, vyber takovou, co fouká teplý vzduch zespoda. Bohužel u téhle se patra přehazovat musí. Je to vždy něco + a něco -. Přeju hodně sladkých dobrůtek na zobání ![]()
@Vlaďka 83 diky, chtela bych ji co nejmin narocnou na obsluhu, vzhledem k tomu, ze s ni bude asi nejvic manipulovat babicka. Ty mas nejakou konkretni?
@Kacabacka
Teď nemám žádnou (při stěhování jsme ji nechaly tchýni - mají zahradu). Suším v troubě. Měla jsem sencor a jednu neznačkovou právě z globusu. Obě foukaly teplý vzduch zespoda. U mé mámy byla jedna, co foukala vzduch i zezhora, ale stejně přehazovali plata. Ty dvě, co jsem měla já, byly na obsluhu jednoduché - jedno tlačítko na on/off. Bez časovače, bez čidla vlhkosti apod. Je to na zvážení, co babičce bude víc vyhovovat.
![]()
Dobry den,
rada bych obnovila diskuzy.
Mam vyhlidlou susicku od tescomy model president. Nemate s ni nekdo zkusenosti?
Popripade jakou jinou znacku by jste doporucili?
Chci v ni susit bylinky, ovoce ze zahrady, ovocnou kuzi, houby..
Mockrat dekuji za rady