Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Myslim, že většina, co se očkovala před prázdninami. Druhá dávka se očkovala 6 týdnů po první. Až potom to posunuli na týdny 3. Já mám druhou dávku po 8 týdnech a nikdo nic nenamítal.
Puvodni rozestup byl 6 tydnu a myslim, ze bylo doporuceni nejpozdeji do 3 tydnu. Nemocna by som sa rozhodne neockovala.
42 dnů byl minimální rozestup v době, kdy jsem se očkoval, 2.dávka 1.7… To bylo v době, kdy před očkocentrem byly fronty jako za socíku na mandarinky…
Pak, po proočkování rizikových a nejstarších, se uvolnila kapacita a dobu mezi dávkami mohli zkrátit…
![]()
Ja dostala druhou dávku až po 14 tydnech, ptala jsem se, zda musím i na třetí kvůli tomu a ne, prý to stačí takto ![]()
Moje dcera dostala druhou dávku 9 týdnů po první. Posouvali jsme nejdřív kvůli antibiotikům a pak kvůli synově karanténě. V centru mi říkali, že to je úplně v pohodě a nebude se muset zatím přeočkovávat.
Já měla plánovaný termín druhé dávky po 6 týdnech od první, ale brala jsem antibiotika a byla jsem nakonec asi po 9 týdnech. Jak praktická doktorka tak i doktor v očkovacím centru mi řekli, že to ničemu nevadí.
Dobrý den, prosím je zde někdo, kdo šel na 2. dávku Pfizeru až po 42 dnu?
Měla jsem 2. dávku dostat 4.9. (21 dnů), ale bohužel se u nás točí neustále nějaká viróza. Teď v sobotu mám 42 den, kdy by měl být max rozestup, jak mi bylo sděleno (dále se neví, zda funguje), ale dcera opět lehka a já jsem malinko načatá. Proto by mě zajímalo, zda tohle někdo řešil a co mu popř. poradili v očkovacím centru, nebo Dr.
Děkuju