Pharmatex a mýdlo před

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.7.18 15:11

Pharmatex a mýdlo před

Ahoj,

máte zkušenost s umytím mýdlem před stykem? :roll:
Nějak jsem brala zřetel jen na zákaz mytí mýdlem po.
V letáku jsem našla, že je zakázán výplach před, ale nějak mi nedošlo, že je to bráno asi i jako mýdlo.

Díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3317
31.7.18 15:16

Pharmatex používám a ano dodržuji 2 hod. před nepoužívat mýdlo. Asi to tam neni napsáno pro nic za nic. Účinnost se tedy mohla snížit. Ale třeba v intimních gelech mýdlo nebývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.18 15:26

díky. mýdlo v lactacydu co používám není, tak snad…

• Citovat
  • Upravit
3317
31.7.18 15:35

Tak lactacyd používám normálně a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
28.7.19 15:02

Pěkný den, občas používám výplach rosalginem, a je mi jasné, že ho nemůžu udělat těsně před použitím pharmatexu, ale netušíte, jak dlouhý musí být rozestup? 2 hodiny po tom je jasné, to se píše v letáku, ale jak předtím, netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.23 07:34

@zuza92 a ak sa priateľ pred stykom osprchoval sprchovým gélom? Ja som dodržala všetko a mydlo som pred a ani po styku nepoužila. Aši necelé 2 hodiny po osprchovaní ma prstil (mohol mat mydlo na rukách ale myslím, že mydlo na rukach veľmi neostalo) a následne po 2 hodinách aj asi 10 minútach sme mali styk. Myslíš, že je to veľký problém?

• Citovat
  • Upravit
3317
11.10.23 21:40
@Anonymní píše:
@zuza92 a ak sa priateľ pred stykom osprchoval sprchovým gélom? Ja som dodržala všetko a mydlo som pred a ani po styku nepoužila. Aši necelé 2 hodiny po osprchovaní ma prstil (mohol mat mydlo na rukách ale myslím, že mydlo na rukach veľmi neostalo) a následne po 2 hodinách aj asi 10 minútach sme mali styk. Myslíš, že je to veľký problém?

Osobně si myslím, že riziko otěhotnění je minimální, když to bylo až po 2 hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí