Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky prosím o radu.. ![]()
Poslední menstruaci sem měla v červenú 23-24.6(teď nevim přesně který den) v poslední dobou mám bolesti spise kreče v brise začala jsem vic jist dokonce i po ranu Jinak me boli zaludek…unava skoro porad.. ranni nevolnosti nemam bych rekla nevim nepoznam to..
prsa me boli ale ne tolik zas… kázdy den očakávam menstruaci mám tyden spozdeni myslíte že bich mohla byť tehotná dekuji za odpovedi
![]()
@Sofi56 V lékárně prodávají takové papírky, říká se tomu těhotenské testy. Ty počůráš a podle příbalového letáku se dozvíš, jak se odečítá výsledek.
Buď ty vytáhneš těhotenský test nebo my tady křišťálovou kouli. Co myslíš, že bude přesnější ![]()
A vazne si myslíš, ze cokoli ti napíšeme bude spolehlivější než ten test, který jsi uz mohla mít dávno hotovy?
@Janli píše:
Buď ty vytáhneš těhotenský test nebo my tady křišťálovou kouli. Co myslíš, že bude přesnější
@JustinkaB chci znat jen vaše názory driv než koupim test abych potom nebyla zklamana.. ![]()
@Sofi56 to chápu, ale stejně ti tady nikdo z nás nemůže říct, jestli jsi těhotná.. vzhledem k příznakům bych řekla, že miminko čekat můžeš, ale je to tak na 50%
přeji hodně štěstí ![]()
@JustinkaB test koupim ale radeji ještě počkám miminko chci strašně moc tak snad se povedalo jinak
dekuji
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Menstruaci jsem měla 16.6 do 21.6. Pak jsem 9.7 do 18.7 jsem jen špinila. A od te doby jsem čísla. Ale mám příznaky kdybych byla těhotná. Bolí me prsa, nohy, nevolnost, zvracení. tehotensky test jsem delala 1.8 negativni Děkuji Vancová