Pharmatex globule a ejakulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
26.3.23 23:56

Ahoj, asi tě nepotěším, ale mé druhé dítě bylo počato přes Pharmatex :lol:
Dokud jsme kombinovali přerušovanou soulož a Pharmarex (před prvním dítětem 4 roky a mezi dětma 2,5 roku), tak bez nehod, ale jakmile jsme polevili, protože jsme stejně druhý plánovali (jen o pár měsíců později), tak z toho bylo druhé těhotenství. Teď už jsem si raději nechala dát tělísko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.23 23:56
@S.Tynka píše:
Ahoj, asi tě nepotěším, ale mé druhé dítě bylo počato přes Pharmatex :lol:
Dokud jsme kombinovali přerušovanou soulož a Pharmarex (před prvním dítětem 4 roky a mezi dětma 2,5 roku), tak bez nehod, ale jakmile jsme polevili, protože jsme stejně druhý plánovali (jen o pár měsíců později), tak z toho bylo druhé těhotenství. Teď už jsem si raději nechala dát tělísko.
  • Citovat
  • Upravit
19388
27.3.23 04:21
@Anonymní píše:
Ovulaci jsem měla teď 25.3 podle menstruačního kalendáře a vím, že je to spolehlivé, protože na sobě poznám, když ovuluju, mám bolesti v podbrisku a menší výtok. Ty globule bychom chtěli použit kolem 7.4 protože přítel je teď pracovně pryč..další ovulace by měla být okolo 22.4 takže myslíte, ze by to bylo v pohodě s tím Pharmatexem?

Já bych do toho nešla, pokud bych nechtěla dítě.
To si to nemůže upřít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.23 11:25

Také bych se chtěla poradit. Měla jsem nedávno styk. Použili jsme pharmatex ale i kondom, protože jsme mladí a pharmatexu samotnému nevěříme. Vím že před stykem se nesmí použít mýdlo ale před stykem se přítel umyl i mýdlem já jsem si zavedla pharmatex (asi 30-40 minut před stykem). To však není problém, protože účinkuje minimálně 4 hodiny. Následně jsme měli styk is kondomem a přítel bez kondomu ve mně nebyl. Ovšem tím že se umyl, je to problém nebo při užití i kondomu to nemám řešit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35846
27.3.23 11:42
@PetraHornakova píše:
Také bych se chtěla poradit. Měla jsem nedávno styk. Použili jsme pharmatex ale i kondom, protože jsme mladí a pharmatexu samotnému nevěříme. Vím že před stykem se nesmí použít mýdlo ale před stykem se přítel umyl i mýdlem já jsem si zavedla pharmatex (asi 30-40 minut před stykem). To však není problém, protože účinkuje minimálně 4 hodiny. Následně jsme měli styk is kondomem a přítel bez kondomu ve mně nebyl. Ovšem tím že se umyl, je to problém nebo při užití i kondomu to nemám řešit? :)

Neřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.23 12:39

@JancaS84 Díky, jen jestli mě chránil i v takovém případě, kdyby se kondom roztrhl. Ale když jsme měli kondom tak vlastně pharmatex nepřišel do kontaktu s mýdlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.24 22:55

Dobry vecer. Premyslim taky o tom pharmatexu globule i krem muze prijit do styku kondomy durex? Nevadi tomu ty silikonove nebo „vodni“ gely? To mam rict priteli at se vecer nemeje? Kvuli tomu pharmatexu nevo kdyz pouzijeme kondom tak se mydlem umyt muze?

Myslite ze staci pri ovulaci kondom + prerusovana souloz?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.24 09:26

Ahoj, pouzivame pharmatex s ejakulaci dovnitr uz 6 let, dite bylo pri vysazeni okamzite, takze za nas spolehlivost. Nekdy koupim krem, nekdy globule, podle toho co maji v lekarne na sklade, oboji ma sve pro a proti. Nikdy jsem nejak extra nesledovala ovulaci, sex mame kdy je chut a prerusovani neresime, spolehame na pharmatex.
Vcera se ale stala takova vec. Mame globule, zavedla jsem ji a bohuzel nas po chvilce zatlacil cas a museli jsme vse rychle dokoncit, takze se z toho stala rychlovka. Vse i s ejakulaci to nakonec trvalo tak 2-3 minuty od zavedeni globule, takze jsme nic nedodrzeli. Uz se nam obcas stalo, ze jsme globuli pouzili pri rychlovce, ale chlap tentokrat spanikaril, ze se to urcite nerozpustilo a ze se neco mohlo stat 8o je pravda, ze mam ted obdobi okolo ovulace, cca pred pulkou cyklu, ale podle me se nic nestane, otehotneni mi nepripada tak jednoduche a na pharmatex spoleham. Je si nekdo vedom pochybeni pri pouziti a ma dote pres pharmatex?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.24 08:17

My to takhle někdy míváme a v pohodě. :palec: To bude fungovat :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení