Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pouzivali jsme pharmatex rok pred tehotenstvim, byla jsem tehotna prakticky hned co jsme ho nepouzili, a od porodu opet uz 3 roky (z toho rok nekojim) a jsme spokojeni ![]()
Mam radeji cipky, je to takova “cistejsi” prace
normalne se sprchuji a pouzivam gel na intomni hygienu (neobsahuje mydlo).
@Markétka111 ďakujem
a teda s tou účinnosťou. Ak si čapík aplikujem pol hodinu pred stykom tak ochrana trvá však?
@Markétka111 a keď použijem čapík ale po sexe neostanem ležať (ležím len kým sa čapík rozpustí) tak je to problém? Ak čapík začne pomaly vytekať? Po 5 hodinách už vytiekol cely
Ahoj, chcela by som skúsiť ochranu pharmatex počas neplodných dní. S priateľom používame kondómy ale chceli by sme aspoň pár krát skúsiť sex na ostro. Hormóny žiaľ užívať nemôžem. Rada by som sa však poradila. Prečítala som si už toho dosť ale mám pár otázok. Čo sa týka použitia mydla 2 hod pred a po styku, tak to mám v pláne dodržiavať a takisto aj partner. Umývanie rúk mydlom pred užitím pharmatexu je v poriadku? Napr. ak si umyjem ruky 2-3 hod pred použitím pharmatexu. Alebo ak si zavediem čípok pol hodiny pred stykom, tiež je to ok ak ochrana trvá minimálne 4 hodiny? Ak mám styk večer a ráno sa normálne osprchujem tiež je to v poriadku? Budem rada ak mi niekto odpovie
. Chcem si byť istá pred tym, než to použijem aj keď viem že to nie je 100 % ochrana