Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo zkušenost? Je krásný ale není moc k vidění…
Zkusenost s timto nemam, ale je na stejnym penovym principu jako guinny buzz bych rekla. Tvarovani ma taky stejny.
@wildcherry měla sem moddíka od quinny a největší spokojenost…akorát nikde nemužu sehnat info o kolečkách tohohle kočárku ![]()
@vodnarka2013 píše:
@wildcherry měla sem moddíka od quinny a největší spokojenost…akorát nikde nemužu sehnat info o kolečkách tohohle kočárku
covece, vypadaji jak pevny
,nafukovaci nebudou.Ale jako fakt vypada dobre
.
V Praze je k vidění v Babiez. Taky jsem ho chtěla, ale nejde polohovat téměř vůbec, natož do lehu a je dost malej, takže starší dítko tam nedáš… ale krásnej je, to jako joooo ![]()
Ahojky..byla jsem majitelkou tohoto luxusního kočárku…je nádherný, ale co se praktičnosti týče..nic moc..košík je moc plytký takže do něj nejde skoro nic dát a když už tam něco je tak to vypadává, dost špatně se ovládá díky krátkým rukojetím, na patník vyjet je bez vynaložení dost velké síly skoro nemožné, polohovat se dá tak o 10 cm což dítě skoro stejně ani necítí, pláštěnka se na kočárek dává dost špatně, protože stříška není uchycená pevně takže pláštěnka stříšku jakoby sudnává dolů před dítě, kolečka jsou z tvrdé gumy, nejsou nafukovací, ale kočárek jezdí i přesto krásně a nezalekne se ani horšího terénu, nedělá rachot jako ostatní klasické golfky, sedátko pro dítě je jen skořepina s otvory na zádech, na toto sedátko se dá přidělat jakákoliv vložka do kočárku, aby bylo sedátko pohodlnější. I když je sedák z takové gumy, je měkoučký a pohodlný i bez této vložky. Sedák vypadá dost neprostorný, ale opak je pravdou a do kočárku se mi vešel i starší 3,5 letý syn, který není zrovna sřízlík a sedělo se mu dobře, nikde nic netlačí, velká výhoda gumového sedáku je, že se dá sundat, hodit do vany a celý krásně omýt, usušit nasadit a jedete s čístým kočárkem…odpadá šílené sundávání potahu, praní v pračce, čištění…prostě hodíte do vany nebo do sprchy a je to..úžasné!!! Smartík je lehoučký, super skladný, vleze se i do nejmenšího kufru auta i k nohám dětí vzadu v autě což jsme u napráskaného kufru z nákupu dost často využívali. Cena je přijatelná, dnes se dá nový pořídit už okolo 5000 Kč. Jelikož mám ale druhé starší dítě a kočárek se absolutně nedá ovládat jednou rukou, prodala jsem ho a vrátili jsme se k naší Nuně
. Teď toho ale trošku lituji, protože na koupaliště je dokonalý…dítě se dá usadit i v mokrých plavečkách…sedátko hned uschne nebo se osuší ručníkem…asi jsem si ho měla nechat
…prodala jsem ho dost pod cenou a kdybych na něj někde narazila tak ho asi zase koupím
…takže asi tak…na léto perfektní, na zimu nedoporučuji kvůli špatné manipulaci a problémy s pláštěnkou, i když ve sněhu by projel. Na trhu už je i novější verze V2 a ta má spojenou rukojeť..tady bych neváhala a vzala bych ho okamžitě a bez váhání…jenže u nás je V2 i V1 téměř nesehnatelý
…tak snad někdy příště u třetího dítěte ![]()