Philips avent sdc505 problém?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2242
13.5.13 13:06

philips avent sdc505 problém?

Ahoj maminy. Měla bych na ty z vás které mate tuto chúvičku dotaz. Dnes jsem si je koupila, tak testuju a nezda se mi jedna vec. Kdyz uberu citlivost tak na 3, tak mi v chuvicce vypadava zvuk. Jako jede chvili normalne, slysim ptaky i auta a najednou tak na 2min uplne ticho.ani sum. Pak se opet zvuk na nejakou chvili rozjede a tak porad dookola. U citlivosti 4 a 5 se to nedeje. Jedou normalne.cim to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7512
13.5.13 13:26

Tak jestli to je normální nevím, ale dělá nám to taky. :nevim: Já mám tedy citlivost pořád na plno a v případě potřeby chůvu ztlumím. Na tu plnou citlivost toho zase tak moc nechytá. Ale když jsem jí snížila, tak přesně jak píšeš - vypadávalo to. Podle mě je to způsobený tím, že se nevyskytuje hlasitější zvuk a jak je nastavená na nižší citlivost, tak to okolo „neřeší“. pokud by třeba spadl dudlík na zem, mimčo zaplakalo, tak už by reagovala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
13.5.13 14:43

Zdravím!
Je to přesně, jak píše Muffinka. V podstatě by měla chůvička sepnout jen při hluku. Když jsme měli nastavenou citlivost příliš, slyšeli jsme i tikat hodiny. Takže ji klidně můžeš nechat na 3 a když se dítko probudí, určitě ho v chůvičce uslyšíš. Můžeš si to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí