Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminy. Měla bych na ty z vás které mate tuto chúvičku dotaz. Dnes jsem si je koupila, tak testuju a nezda se mi jedna vec. Kdyz uberu citlivost tak na 3, tak mi v chuvicce vypadava zvuk. Jako jede chvili normalne, slysim ptaky i auta a najednou tak na 2min uplne ticho.ani sum. Pak se opet zvuk na nejakou chvili rozjede a tak porad dookola. U citlivosti 4 a 5 se to nedeje. Jedou normalne.cim to je?
Tak jestli to je normální nevím, ale dělá nám to taky.
Já mám tedy citlivost pořád na plno a v případě potřeby chůvu ztlumím. Na tu plnou citlivost toho zase tak moc nechytá. Ale když jsem jí snížila, tak přesně jak píšeš - vypadávalo to. Podle mě je to způsobený tím, že se nevyskytuje hlasitější zvuk a jak je nastavená na nižší citlivost, tak to okolo „neřeší“. pokud by třeba spadl dudlík na zem, mimčo zaplakalo, tak už by reagovala. ![]()
Zdravím!
Je to přesně, jak píše Muffinka. V podstatě by měla chůvička sepnout jen při hluku. Když jsme měli nastavenou citlivost příliš, slyšeli jsme i tikat hodiny. Takže ji klidně můžeš nechat na 3 a když se dítko probudí, určitě ho v chůvičce uslyšíš. Můžeš si to vyzkoušet.