Phil&Teds Dash v Brně?

9351
20.1.10 09:32

Phil&Teds Dash v Brně?

Nevíte někdo, kde se na něj dá podívat v Brně a okolí? Popř. na znojemsku. Nejlépe i na ty ostatní Phil&Teds kočárky pro porovnání… Viděla jsem ho kdysi v Babyexpertovi, ale už je to dýl, tak nevím, jestli ho tam pořád mají (ale měli myslím jen ten klasik). Vím, že je v Brně výstava sourozeneckých kočárků, ale je zrovna na můj termín porodu, takže se tam asi nepodívám :roll: :zed:

Moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
20.1.10 10:37

Ja prave jeden prodavam na MMB

V brne neporadim, ja koukala v Liberci a v praze
Mivaji je v puntanele- tak jestli nejaka v brne je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.1.10 11:48

Moc děkuju, do Puntanaly se podívám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.2.10 16:01

Zebro, našla jsi ho někde v Brně? Taky bych ho ráda viděla na živo, ale vůbec netuším, kde ho v Brně mají. Na Lidické a na Tomkáči určitě ne. Co ten Babyexpert? Napiš, prosím, jak jsi dopadla. Díky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
9.2.10 16:53

Dashe jsem nenašla nikde. Ale v čáryfukovi na cejlu měli sport, v babyexpertovi jsem je taky neviděla
Nakonec máme sport, prý je lepší. Ale máme ho teda levněji přes net :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
10.2.10 21:22

Čáryfuk? O tom jsem nikdy neslyšela. Díky ta tip ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.2.10 22:16

Není zač :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.10 13:55

Phil

V Brně opravdu není šance Phila sehnat. Ale v Praze je jeden šikovný dodavatel, co posílá celé kočárky a dokonce i náhradní díly poštou! A to je super, když jde o novozealandskou značku! - Tedy kočárek od protinožců, popřípadě z USA, kde patří mezi nejoblíbenější dovážené značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
26.3.10 14:49

Tak já jsem ho nakonec koupila za super cenu v Brně na Tomkáči :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
6.4.10 23:49

Ahoj,
prosím spokojené majitelky Phila - dnes jsme se byli podívat právě na Tomkáči, mají tam ale jen Sport verzi a malá měla hlavičku úplně až u boudičky - ty osatní verze nebudou asi o moc větší, co? Vibe, Dash?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.4.10 22:25

Když je ta sedačka nahoře, tak to je blbý, ale Benda má skoro 90cm a vejde se. U takovýho kočáru holt nejde mít všechno :nevim: My jsme zatím spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.4.10 08:56
muchachacha píše:
Ahoj,
prosím spokojené majitelky Phila - dnes jsme se byli podívat právě na Tomkáči, mají tam ale jen Sport verzi a malá měla hlavičku úplně až u boudičky - ty osatní verze nebudou asi o moc větší, co? Vibe, Dash?

Ahojky, Muchachacha :)
Neporadím, ale chci se zeptat - moje kamarádka taky shání Phila a chce ho nejdřív vidět v reálu. Mohla bys mi prosím napsat, za kolik a jaké barvy mají na Tomkáči? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
8.4.10 22:57

Lulje,
je to tento:
http://www.baby-line.cz/8-kocarky.html?…

tedy SP - mají ho tam v červené barvě, 13172,– Kč , V CENĚ TOHOTO KOČÁRKU JE: kočárek, autosedačka 0-13 kg , přídavné druhé sedátko, taška na rukojeť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.4.10 08:04

Děkuji za info. :palec: Tak kamoška chce zelený, tak ho bude muset objednat přes net, ael aspoň se tam na něj půjde mrknout. Já jsem ho měla z Tomkáče za 12500. Taky super cena! I s tou taškou a autosedačkou, kterou ale stejně nevyužiju.. ale aspon se mi bude kočárek třeba líp prodávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
9.4.10 11:49

My jsme byli nedávno v čáryfukovi na cejlu a měli červený SP a na skladě prý i zelený, tak si tam třeba zavolejte, jestli tam ještě je :wink:

http://www.caryfuk.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4