Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nevíte někdo, kde se na něj dá podívat v Brně a okolí? Popř. na znojemsku. Nejlépe i na ty ostatní Phil&Teds kočárky pro porovnání… Viděla jsem ho kdysi v Babyexpertovi, ale už je to dýl, tak nevím, jestli ho tam pořád mají (ale měli myslím jen ten klasik). Vím, že je v Brně výstava sourozeneckých kočárků, ale je zrovna na můj termín porodu, takže se tam asi nepodívám
![]()
Moc díky ![]()
Ja prave jeden prodavam na MMB
V brne neporadim, ja koukala v Liberci a v praze
Mivaji je v puntanele- tak jestli nejaka v brne je?
Zebro, našla jsi ho někde v Brně? Taky bych ho ráda viděla na živo, ale vůbec netuším, kde ho v Brně mají. Na Lidické a na Tomkáči určitě ne. Co ten Babyexpert? Napiš, prosím, jak jsi dopadla. Díky!!!!
Dashe jsem nenašla nikde. Ale v čáryfukovi na cejlu měli sport, v babyexpertovi jsem je taky neviděla
Nakonec máme sport, prý je lepší. Ale máme ho teda levněji přes net ![]()
V Brně opravdu není šance Phila sehnat. Ale v Praze je jeden šikovný dodavatel, co posílá celé kočárky a dokonce i náhradní díly poštou! A to je super, když jde o novozealandskou značku! - Tedy kočárek od protinožců, popřípadě z USA, kde patří mezi nejoblíbenější dovážené značky.
Tak já jsem ho nakonec koupila za super cenu v Brně na Tomkáči ![]()
Ahoj,
prosím spokojené majitelky Phila - dnes jsme se byli podívat právě na Tomkáči, mají tam ale jen Sport verzi a malá měla hlavičku úplně až u boudičky - ty osatní verze nebudou asi o moc větší, co? Vibe, Dash?
Když je ta sedačka nahoře, tak to je blbý, ale Benda má skoro 90cm a vejde se. U takovýho kočáru holt nejde mít všechno
My jsme zatím spokojení ![]()
muchachacha píše:
Ahoj,
prosím spokojené majitelky Phila - dnes jsme se byli podívat právě na Tomkáči, mají tam ale jen Sport verzi a malá měla hlavičku úplně až u boudičky - ty osatní verze nebudou asi o moc větší, co? Vibe, Dash?
Ahojky, Muchachacha ![]()
Neporadím, ale chci se zeptat - moje kamarádka taky shání Phila a chce ho nejdřív vidět v reálu. Mohla bys mi prosím napsat, za kolik a jaké barvy mají na Tomkáči? Díky moc!
Lulje,
je to tento:
http://www.baby-line.cz/8-kocarky.html?…
tedy SP - mají ho tam v červené barvě, 13172,– Kč , V CENĚ TOHOTO KOČÁRKU JE: kočárek, autosedačka 0-13 kg , přídavné druhé sedátko, taška na rukojeť
Děkuji za info.
Tak kamoška chce zelený, tak ho bude muset objednat přes net, ael aspoň se tam na něj půjde mrknout. Já jsem ho měla z Tomkáče za 12500. Taky super cena! I s tou taškou a autosedačkou, kterou ale stejně nevyužiju.. ale aspon se mi bude kočárek třeba líp prodávat ![]()
My jsme byli nedávno v čáryfukovi na cejlu a měli červený SP a na skladě prý i zelený, tak si tam třeba zavolejte, jestli tam ještě je ![]()