Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Františka85 děkuji, verze sport se mi líbí kvuli velikosti sedatka
@kotyk u nas bude sloužit cca rok - starší uz běhá ted hezky a v kočárku nespí, ale na delší výlety nebo nákupy apod urcite potřebuji dvojkocar - tak asi vezmu bazarovy, zvláště kdyz píšeš, ze jsou bytelne ![]()
Já mám bazarový starý model sport a bohatě to stačilo…pokud nepotřebuješ dělat parádu, tak ty ušetřené peníze se ti budou hodit někde jinde a kočár ti udělá stejnou službu. Možná bych jen příště ocenila polohovací rukojeť, což tenhle můj starý nemá, ale je z těch všech zase nejlehčí. Jsou to super kočáry, já ho teď už používám jen pro holku, ale i jako sporťáček je super.
My máme Explorer už skoro čtyři roky a jsme s ním naprosto spokojení. Krásně se s ním jezdí, je lehký, stabilní (na to že je to tříkolka) a není ani příliš velký, takže cestování v MHD bylo taky v pohodě. Jen chce trochu nacvičit nandávání a vyndávání mimča, které leží vzadu, zvlášť v zimě v kombinéze je to docela boj, my měli navíc starý fusak a v něm ještě spacák, takže se to různě shrnovalo apod. Ale v létě je to v pohodě.
Super je, že se z něj dá udělat i jednokočár, takže když potřebuješ jet jen s jedním dítkem, tak se to sedátko dá oddělat.
Kupovali jsme ho nový pro 2. a 3. dceru, které jsou necelých 21m od sebe. Na výletech ale uvezl i nejstarší, která seděla dole na tom „talíři“ nad předním kolem. Pak se v něm vozila 3. dcera s nejmladším synem a nyní ho už používám spíš, když potřebuju naložit velký nákup.
@Mirka Dušínová sport bych take preferovala, ale je jich tedy málo (nebo neumím hledat). Nejvíce jsem našla verzi vibe a poté explorer jak píše @katsha - ten se mi take líbí jen tedy z toho ukládání mimca mam hrůzu, ja jsem hrozne levá ![]()
Holky moc diky za rady. Manzel nakonec nechce ojetý a tak koupíme novy ve verzi sport
snad k tomu koupím vše potřebné a bude nam dobre sloužit
@Tichošlápek Ten nový Sport je původní Navigator https://philandteds.com/…s/Push/sport#…. Jinak jestli se dá sehnat nový starý Sport, to netuším.