Phil & Teds - jaký?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1009
18.5.10 22:41

Phil&teds - jaký?

Ahoj všichni,

chtěla bych trochu poradit, nejspíš prostě jen ohlasy ze zkušeností :-)
Chtěla bych si tento kočárek pořídit, ale dělají ho asi ve 4 variantách: E3, dash, sp, vibe… jaký je rozdíl? Který je lepší?
Moc díky,
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Oz
9304
18.5.10 23:53

Hanko, tady je diskuze https://www.emimino.cz/…-foto-36969/
Určitě se tam dozvíš, co potřebuješ a navíc je tam založena i fotogalerie :wink: Já mám SP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
20.5.10 10:52

Ahoj, tak jsem si diskusi pročetla :-)
Můžete mi nědko když tak dopomoci shrnout ty rozdíly:

SP: víc látkový (i na nožičky), hloupá brzda
Dash: brzda s ohybem rukojeti, plastové u nožiček
Vibe: brzda v madlu (výhoda i nevýhoda), stříška blízko rukojeti, ale lze sklopit před dítě, 2 možnosti nacvaknutí DK nahoře

Ještě něco? Zajímal by mě hlavně rozdíl mezi SP a Dash, Vibe je moc drahý. Nevíte, kde je třeba trošku víc místa na nožičky miminka dole? Nebo vyše daná stříška (aby větší nahoře netlouklo hlavou o střechu).

Mám obecně děti docela velké, tak se trošku bojím…

Moc díky.
Přemýšlím i nad rozdíly mezi tímto a Jané powertwin, ale to asi hodím jako další dotaz :-) Jané lze koupit o dost levněji, ale srdcem mě to táhne k Philovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
20.5.10 11:49

Jo tak dash snad nikdo nemá ani na prodejnách nebývá k vidění, takže rozdíly fakt nevím, krom toho, co jsi psala s tou brzdou a plastovým stupátkem na nohy :nevim: Moje děti nejsou taky žádní drobečci a SP zatím bohatě stačí, místo na nožičky je docela ok, jako na nějaké vykopávání to není, ale to si steně myslím, že bude u Dash to samé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ixa
222
14.6.10 11:11

Ahoj, mohly byste mi prosím poradit, typ classic je další typ kočárku phil and teds? (Předpokládám, nějaký starší typ?). Nemáte s ním některá zkušenosti? Hlavně bych ráda věděla, jestli má nějaké zásadní nedostatky.
Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
14.6.10 13:31

Připojuji se k dotazu. Taky jsem nenašla o této variantě nikde nic :-)
Ještě u Dash jsem někde na videu viděla, že když chcete sklopit stříšku, musíte nejprve odcvaknout 2 cvočky po stranách - což mě docela odrazuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Amabilis77
29.7.10 16:27

Ahoj

Už jsem to dávala do vedlejší diskuze. Hlavní rozdíly hledejte kromě brzd a stříšce v šířce, délce a polohovatelnosti přídatných sedátek. Co se týče šířky, tak obecně je nejširší Vibe, co se týče délky přídatného sedátka, tak tu má nejdelší Sport. Nejméně polohovatelný je pak Classic. A brzdy… U Dash a Vibe je to ruční brzda (ne přibržďování), Classic a SP mají nožní brzdu. jinak ještě existuje jeden typ Hammerhead, což je jediná čtyřkolka, ale tady se nedá sehnat.

Přehled parametrů v Polštině:
http://www.bobowozki.com.pl/…rownanie.pdf

• Citovat
  • Upravit
Amabilis77
29.7.10 16:54

Rozměry hlavního sedátka/rozměry přídatného sedátkaDK/polohování DK

(hloubka; šířka; výška, vše v cm):

classic: 26;26;58/28;23;45/nelze polohovat
sport: 29;28;59/27;23;50/cca o 10cm
dash: 27;30;58/26;30;46/cca o 10cm
vibe: 26;32;60/23;30;45/cca o 10cm

další: classic/SP/dash/Vibe:

nánožník: látka/látka/plast/plast
zapínání pásů: 4přezky/4přezky/2přezky/2přezky
rozměry včetně DK): 62×120/62×120/62×120/64×120
po složení(bez kol): 76×51×23/76×51×23/76×56×22

A pak už ty detaily, jako jsou ty brzdy a stříška. Vibe má vyztuženou polohovací a ostatní tu dvoupolohovou (u Dash si nejsem jistá). A při skládání je ještě důležíté, že jediný Vibe se dá skládat i s DK, u zbytku se musí sundat, ale zkoušela jsem to v krámu a přišlo mi to snadné, člověk zmačkne dva čudly a je to :-D

• Citovat
  • Upravit
1009
3.8.10 13:28

Tedy já koukám - super shrnuto, přehledně. Paráda.Určitě to někomu pomůže.
Já už žel tento kočárek kupovat nebudu, miminko mi zemřelo :cry: Už 4. mimi, co tu s námi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.8.10 15:23

To je mi moc líto :cry: Sice to sem do diskuze nepatří, ale opatruj se a přeju, ať se jsi co nejdřív z toho nejhoršího smutnění venku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.3.16 10:18

Ahoj,

Oživuji diskuzi a prosím o radu. Budu mít mezi syny rozdíl 22 mesicu. Po různém měření dveří a chodby jsem se rozhodla koupit kocarek phil and teds. Ale ted trochu tápu v tom, který typ. Miminko se narodí v červenci a bude tedy i určitou čast zimy jen ležet. Měla to tak některá z vas? Která verze se vám osvědčila? A ma podle vas smysl kupovat kocarek novy či stačí z bazaru? Moc diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
8.3.16 10:21

Kup bazarový, nový stojí zbytečně moc. Mám jetý asi po třech dvojicích dětí a je v pohodě. Mám typ sport. Do osmi měsíců malý ležel v „kapse“ a pak přešel do sedátka, protože se vztekal, že nevidí ven. Velikostí by tam ještě mohl být. Pozor-na horním sedátku musí sedět těžší dítě, jinak se kočár převrací dozadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
8.3.16 10:23

Dodám, že mimino je narozené na konci června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
8.3.16 10:33

@Tichošlápek Ahoj já mám rozdíl mezi dětmi 15 měsíců a mám typ Vibe bazarkovy. Malá je narozená na nový rok.

Příspěvek upraven 08.03.16 v 10:34

• Citovat
  • Upravit
7974
8.3.16 10:33

No to záleží, co od toho kočárku mimo velikosti čekáš. Jestli chceš ruční brzdu, tak nejspíš budeš muset jít do nového, protože těch po bazarech zatím moc není. Ale jinak jsou to bytelné kočárky, takže jestli nechceš utrácet, bazarový na tu chvilku než se zdravé starší dítko rozchodí obvykle stačí. Na druhou stranu sousedka jejich Vibe tahala víc jak tři roky, protože starší potřebovala ještě spát a s kočárem mohli v klidu vyrazit na výlet na celý den. Tam se zase investice do kočárku se servisem a zárukou vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí