Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak dnes jeste jednou ![]()
Nevite co to muze byt za pupinky? Ma jich po tele celkem 5. Od minuajae nedele jen takove male, jak pichnuti od komara, nebo nejake potvurky, nevim. Cely tyden dobre, jak kdyby to mizelo a dnes se mu to najednou takhle ohranicilo. Predtim podotykam nejedl nic noveho. Zitra zajdu asi za dr.,ale nesetkala jsem se s tim zatim. Nemela jste k prcka nektera neco podobneho??
Dcera mela jednou kliste, po trech dnech po vyndani mela uplne to same. Ale to asi neni vas pripad.. ![]()
@Vladěna77 Ne ne, kliste si nemyslim objevilo se vse naraz a nic jsme ani nevytahovali. Byli jsme pres noc u rodicu a rano tohle. Ted me napadla blecha?? Maji 3 psiska co jim litaji i do postele, s nama teda nebyli, to bych nedovolila. No potes…jestli je to ono, tak priste dostanou zdupa. ![]()
@Katka.U Myslim, ze na blechu je to velke, ale nejsem si jista.
Pokud se maly psu dotykal, mohlo by to byt ono. Blesi stipance ale rychle zmizi. ![]()
Od blechy jsou stípance ve shluku, řekla bych ze nejspíš něčím infikovaný komar
OT, ale taaaaaak se mi stýská, ze už deti nemají ty buclaté roztomilé ručičky…
tak si tohle období moc užívej! ![]()
Dcera mela pred týdnem skoro to same, čtyřikrát na tele, po stipnuti komarem. Nemizelo to a dokonce se pomalu zvetsovalo… Červené ohraničené kolečko uprostred jakoby trochu do hneda. Takze ted bere atb pro podezření na boreliozu, i kdyz to pry neni typicky obraz.
Dekuji vsem, snad zitra budu chytrejsi a nebude to od nejake potvory infikovane
@Hanka1 no faldiky ani ne, bude mi 8mes. a ma 7,5kg ![]()
@veria A male brala dr.krev? Nebo napsala automaticky ty atb.?
@KackaDoup ono ze zacatku byl ten stipanec-ce, male, myslela jsem ze treba nestovice, ale dnes tohle…chjo, kdyby clovek koukl a vedel co a jak
@Katka.A hele a je postipana poprve? Vis telo se tu reakci taky musi naucit, je mozne, ze poprve to proste vypada takto, protoze je to prvni imunitni rekace tela na tuhle latku ![]()
jj…poprve a take me to napadlo, ze se s tim to jeho (mame kluka
telo musi vyporadat a vytvorit treba nejake protilatky at ho to priste neskoli ![]()
@Katka.U píše:jj…poprve a take me to napadlo, ze se s tim to jeho (mame kluka
Citace] @KackaDoup píše: @Katka.A hele a je postipana poprve? Vis telo se tu reakci taky musi naucit, je mozne, ze poprve to proste vypada takto, protoze je to prvni imunitni rekace tela na tuhle latku
@KackaDoup
Dekuji, ale to je ma dcera, ja tak krasna zase nejsem ![]()
@KackaDoup píše:
@Katka.U a po kom by asi byli tak krasni?
Noo…asi jsem vybrala kvalitni tatinky
, delam si srandu, jeste jednou dekuji, vzdy potesi maminu, kdyz ji nekdo pochvali deti ![]()