Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobry den prosim vas uz asi 2-3 tydny me trapi pichani v leve casti hlavy jakoby uprostred pod temeni kosti nebo v levem temeni proste par centrimentru od leveho ucha skoro uprosted hlavy ale cice na te spodni casti par dni to prestalo ale zase je to zpet jakoby co par sekund mne tam nekdo pichl jehlou co to muze byt? Doktori nevi co toje a mri mam az za par mesicu
@Nicolletta138 píše:
Dobry den prosim vas uz asi 2-3 tydny me trapi pichani v leve casti hlavy jakoby uprostred pod temeni kosti nebo v levem temeni proste par centrimentru od leveho ucha skoro uprosted hlavy ale cice na te spodni casti par dni to prestalo ale zase je to zpet jakoby co par sekund mne tam nekdo pichl jehlou co to muze byt? Doktori nevi co toje a mri mam az za par mesicu
krční páteř, najdi si fyzioterapii
Dobry den dekuji je mi teprv 20 take mne to napadlo prave mne casto boli ted i krk a delam take divne neco jako tiky s krkem take jsem nikdy nedelala jaen se bojim protoze to pichani trva od rana do vecere co par sekund a je to strasne neprijemne takze bude to fakt ste patere kdyz delam to s tim krkem? A nebude to nic vazne?
Příspěvek upraven 29.12.22 v 13:16
@Nicolletta138 píše:
Dobry den dekuji take mne to napadlo prave mne casto boli ted i krk a delam take divne neco jako tiky s krkem take jsem nikdy nedelala jaen se bojim protoze to pichani trva od rana do vecere co par sekund a je to strasne neprijemne takze bude to fakt ste patere kdyz delam to s tim krkem? A nebude to nic vazne?
tak pokud je to opravdu od krční páteře, nebude to nic vážné,
jinak pravdu se dozvíš až po tom vyšetření,
ale u mě vždy, když mě píchalo někde v hlavě, bylo to od krční páteře - chce to opatrně rozcvičit