Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, deloha se zvetsuje a povolujou vazy v brise prave okolo ty delohy, proto to pichani.
Mlezivo i píchání v podbřišku je normální. Vše je víc prokrvené, miminko roste, uvolňují se vazy, roztahuje děloha… Pokud to nejsou vyloženě stahy, buď v klidu, je to normální. Stejně jako to mlezivo, tělo se připravuje na kojení ![]()
Mám taky 18+2,předevčírem u doktorky na běžné prohlídce mi řekla že je vše v pořádku ![]()
Povolují se ti vazy, roztahuje děloha. Bolet to bude ještě víc. Tím že nechci strašit, ale uklidnit
pokud to výrazně neboli v okolí čípku, nekrvacis nebo necítíš vysloveně stahy, tak se ti jen zvětšuje prostor pro miminko. Mě se to dělo okolo 15-18 týdne taky, pak později bolelo pořád něco, kyčle, jak se rozvolnovaky, vazy, podbřišek, spodek pánve. A dítko bylo ok
Jelikož vím kde mám umístěnou dělohu. Jsem hubená, takže to je celkem jednoduché zjistit… A vím kde mi dělá dr ultrazvuk.. Delohu mám spíše na pravé straně. Dnes odpoledne mě tam začalo celkem nepříjemně píchat. Měla ste to taky tak některá? A bylo vše v pořádku? Jen pro info jsem 17+2.Neni možné že by to bylo kvůli vytekajicimu mlezivu? Nejak sem si zmáčkla prso a vytekla kapicka…