Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lidem už solidně hrabě. Aspoň některým.
Po chřipce taky používáš kondom a bojíš se nákazy?
![]()
teda já už bych radši nikdy nesoulozila, pro jistotu, buhvico se takhle dá ještě chytnout ![]()
Já bych se vsadila, že covid vytéká dnes už i z vodovodního kohoutku a leze lidem do mozku, jinak ty dotazy není možné vyplodit
@Anonymní píše:
Ze studii se vi, ze jeste nejaky cas zustava i u nekterych vylecenych muzu po covidu vir ve spermatu. Nicmene myslite, ze je mozne se timto zpusobem nakazit at uz oralne ci pri sexu? Jsem tehotna, takze bych nerada riskovala, ale manzel je jiz skoro 3 měsíce po nakaze, takze mi to prijde nepravdepodobne. Zatim od te doby byl pouze sex s kondomem.
A když byl před těmi třemi měsíci nakažený, tak ses odstěhovala? To hrozilo větší riziko bez po třech měsících že spermatu. Neblázni ![]()
@divine woman píše:
ježkovy voči
Lidi jsou z toho prostě už zblblí. Jeden neví, jaká hladina strachu, je ta správná. ![]()
@Mar__tanka1983 Odstehoval se on k pribuznym, co meli covid za sebou. Vzhledem k memu tehotenstvi mi to az tak silene prehnane neprijde. Zůstala jsem negativni, takze to asi k necemu bylo. Kdyby slo jen o me, tak to neresim, ale. o prcka se bojim.
Ale.co se tyce tohoto dotazu, tak s vami vicemene souhlasim a jen jsem se chtela ujistit.
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 Odstehoval se on k pribuznym, co meli covid za sebou. Vzhledem k memu tehotenstvi mi to az tak silene prehnane neprijde. Zůstala jsem negativni, takze to asi k necemu bylo. Kdyby slo jen o me, tak to neresim, ale. o prcka se bojim.
Ty jsi pako. Dej se do kupy, protože víc, než případný covid, uškodí vašemu dítěti přehnaně úzkostlivá matka ![]()
Bože, doufám že aspoň otec má trochu rozumu a dítě bude po něm.
Ze studii se vi, ze jeste nejaky cas zustava i u nekterych vylecenych muzu po covidu vir ve spermatu. Nicmene myslite, ze je mozne se timto zpusobem nakazit at uz oralne ci pri sexu? Jsem tehotna, takze bych nerada riskovala, ale manzel je jiz skoro 3 měsíce po nakaze, takze mi to prijde nepravdepodobne. Zatim od te doby byl pouze sex s kondomem.