Covid ve spermatu

Anonymní
5.5.21 12:56

Covid ve spermatu

Ze studii se vi, ze jeste nejaky cas zustava i u nekterych vylecenych muzu po covidu vir ve spermatu. Nicmene myslite, ze je mozne se timto zpusobem nakazit at uz oralne ci pri sexu? Jsem tehotna, takze bych nerada riskovala, ale manzel je jiz skoro 3 měsíce po nakaze, takze mi to prijde nepravdepodobne. Zatim od te doby byl pouze sex s kondomem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
5.5.21 13:05

8o ježkovy voči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
5.5.21 13:11

8o 8o 8o Lidem už solidně hrabě. Aspoň některým.

Po chřipce taky používáš kondom a bojíš se nákazy? 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
5.5.21 13:13

8o teda já už bych radši nikdy nesoulozila, pro jistotu, buhvico se takhle dá ještě chytnout :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
5.5.21 13:16

Otázka mě pobavila, ale ještě víc ty odpovědi :) dobře vy holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
5.5.21 13:28

Já bych se vsadila, že covid vytéká dnes už i z vodovodního kohoutku a leze lidem do mozku, jinak ty dotazy není možné vyplodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.5.21 13:30

Hlavn nepolykej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.5.21 13:39
@Anonymní píše:
Ze studii se vi, ze jeste nejaky cas zustava i u nekterych vylecenych muzu po covidu vir ve spermatu. Nicmene myslite, ze je mozne se timto zpusobem nakazit at uz oralne ci pri sexu? Jsem tehotna, takze bych nerada riskovala, ale manzel je jiz skoro 3 měsíce po nakaze, takze mi to prijde nepravdepodobne. Zatim od te doby byl pouze sex s kondomem.
:lol: :lol: :lol: Chudák, úplně ho vidím, jak byl ten měsíc, co marodil, ve vzduchotěsné místnosti a jídlo jsi mu posílala do okna v košíčku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
5.5.21 13:41

A když byl před těmi třemi měsíci nakažený, tak ses odstěhovala? To hrozilo větší riziko bez po třech měsících že spermatu. Neblázni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
5.5.21 13:45
@divine woman píše:
8o ježkovy voči

Lidi jsou z toho prostě už zblblí. Jeden neví, jaká hladina strachu, je ta správná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.21 13:50

@Mar__tanka1983 Odstehoval se on k pribuznym, co meli covid za sebou. Vzhledem k memu tehotenstvi mi to az tak silene prehnane neprijde. Zůstala jsem negativni, takze to asi k necemu bylo. Kdyby slo jen o me, tak to neresim, ale. o prcka se bojim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.21 13:52

Ale.co se tyce tohoto dotazu, tak s vami vicemene souhlasim a jen jsem se chtela ujistit.

• Citovat
  • Upravit
53190
5.5.21 13:53
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 Odstehoval se on k pribuznym, co meli covid za sebou. Vzhledem k memu tehotenstvi mi to az tak silene prehnane neprijde. Zůstala jsem negativni, takze to asi k necemu bylo. Kdyby slo jen o me, tak to neresim, ale. o prcka se bojim.

Ty jsi pako. Dej se do kupy, protože víc, než případný covid, uškodí vašemu dítěti přehnaně úzkostlivá matka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.5.21 13:55

Co je to zase za dotaz? 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35822
5.5.21 14:01

Bože, doufám že aspoň otec má trochu rozumu a dítě bude po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí