Píchání v klitorisu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
4.5.18 11:09
@Anonymní píše:
Mne hermankova mast nebo sedaci koupele v Rosalginu, ale ja to mela vzdy po sexu, orgasmu dosahuji vyhradne pres klitoris a pritel mne stimuluje tak, ze mam treba pet orgasmu jeste pred samotnou soulozi, pak vetsinou jeste dva az tri orgasmy behem jeho zasouvani (poloha klasika, konicek a zezadu jsou naprosto spolehlive ny vyvrcholeni), pritel vrcholi nejradeji v pozici zezadu, kdy mi semeno nezridka docakne az na vlasy a pak se mi venuje jeste po sexu jemne oralne a to mne privede k vrcholu jeste tak dvakrat trikrat, ze se mi po dvouhodinovce s nim pak podlamuji i kolena nemusi psat, navic je i vybavenejsi 18 cm a hodne vzrusivy, k erekci mu staci se o nej otrit nebo kdyz mam viditelne bradavky pres tricko, tuhle jsem se nechtene o nej v lehke sukni se otrela na eskalatoru, byla jsem o schod vys a v dzinach erekce, jeste ze mel mikinu. Navic mi jeste septal zezadu do ucha co mi doma hned udela a ja uplne tekla, doma hned v chodbe jsme to delali ve stoje opreni o vstupni vypolstrovane dvere…

Super :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.18 11:29
@lajovka píše:
achh, ta kraaaasna teleci leta :palec:

8o mne bylo pred mesicem 45 let a pritel je o osm let starsi, ja mam po rozvodu kdy exmanzel se mnou posledni dva roky nemel zadny sex, pritel byl poslednich 15 let sam po osklivem rozvodu, kdy od ex odesel s kufrem, mozna si ted oba v sexu vynahrazujeme to co nam celkove chybelo a je to krasne :oops: ani v tech telecich letech jsem si takhle neuzivala ;) ted v lete se chceme sestehovat, vzhledem k veku partnera, i kdyz je aktivni sportovec a lidi mu hadaji o deset let mene, toho sexu bude daleko mene, ale i na to tesim :*

• Citovat
  • Upravit
1381
4.5.18 15:16
@Anonymní píše:
8o mne bylo pred mesicem 45 let a pritel je o osm let starsi, ja mam po rozvodu kdy exmanzel se mnou posledni dva roky nemel zadny sex, pritel byl poslednich 15 let sam po osklivem rozvodu, kdy od ex odesel s kufrem, mozna si ted oba v sexu vynahrazujeme to co nam celkove chybelo a je to krasne :oops: ani v tech telecich letech jsem si takhle neuzivala ;) ted v lete se chceme sestehovat, vzhledem k veku partnera, i kdyz je aktivni sportovec a lidi mu hadaji o deset let mene, toho sexu bude daleko mene, ale i na to tesim :*

to ti moc preju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.18 13:14
@Anonymní píše:
Co vám na to pomohlo??

Orgasmus. Bere srandy. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.18 13:15
@Anonymní píše:
8o mne bylo pred mesicem 45 let a pritel je o osm let starsi, ja mam po rozvodu kdy exmanzel se mnou posledni dva roky nemel zadny sex, pritel byl poslednich 15 let sam po osklivem rozvodu, kdy od ex odesel s kufrem, mozna si ted oba v sexu vynahrazujeme to co nam celkove chybelo a je to krasne :oops: ani v tech telecich letech jsem si takhle neuzivala ;) ted v lete se chceme sestehovat, vzhledem k veku partnera, i kdyz je aktivni sportovec a lidi mu hadaji o deset let mene, toho sexu bude daleko mene, ale i na to tesim :*

Zááávist!!! O to větší, jestli to vydrží. Pak je ten život úžasný. ;) Tohle není o věku.

• Citovat
  • Upravit
2
13.7.24 00:52

Žádný stres ????

V 90% případech je to skutečně jeden nenápadný chloupek po holení, který tam zůstal zapíchnutý nebo je tam dobře schovaný, že píchne vždycky, když se nějak pohneš nebo si sedneš. Vem vatovou tyčinku a omrkni to dobře 🙈 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí