Puchýřky na čele

523
28.5.15 20:40

Puchýřky na čele

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Na čele se mi ze sluníčka dělají takové jakoby puchýřky. Mám jich tam pár, ale když zaschnou a já si je sloupnu, tak se mi na tom samém místě udělají znovu. Už to mám takhle od loňského léta a jsou tam pořád. Nějak jsem to neřešila, ale teď se mi udělaly další. Tak jsem z toho celkem vyplašená, abych za chvíli neměla osypané celé čelo. Nevíte co to je a zda s tím zajít na kosmetiku či na kožní? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
28.5.15 20:48

Nevím co to je a šla bych s tím na kožní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.5.15 21:01

Hlasuju pro kožní. Jinak bych zkusila tekutý pudr, ten by to měl vysušit (to je můj univerzální puchýřkový pomocník - mám alergii).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
28.5.15 21:03

Dík za radu, holky, ale ono mi to uschne, já sloupnu stroupek a druhý den to tam mám znova. Nemůže to být třeba infekční? Ale dělá se mi to, když jsem na sluníčku, tak nevím… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
28.5.15 21:41

Není to náhodou alergie na slunce? Může se to chladit studeným jogurtem nebo potírat černým čajem, který by měl zklidňovat ;) Existují i přímo krémy na opalování určené přímo pro lidi se sluneční vyrážkou. Ale k doktorovi si zajdi, protože na dálku se diagnóza dělat nedá, může se jednat například i o potravinovou alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.5.15 22:06
@Dominika83 píše:
Dík za radu, holky, ale ono mi to uschne,já sloupnu stroupek a druhý den to tam mám znova. Nemůže to být třeba infekční? Ale dělá se mi to, když jsem na sluníčku, tak nevím… :zed:
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast