Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Pincenza píše:
Nadrženost?
Nebo naopak únava materiálu ![]()
Ne, vážně, to bodnutí může být i jen drobné zanícení nebo trhlinka zrovna v místě, které když se prokrví, tak to bodne. Může to být pod povrchem a není to vidět, počkala bych pár dní, pro jistotu třeba mázla Clotrimazolem, aby tam nebyly nějaké kvasinky, a snad to přejde.
@Pincenza píše:
Nadrženost?
Přesně!!!
Já to měla taky tak, musela jsem být uspokojena, strašně se mi ulevilo, bolest okamžitě přešla. Jinak jsem to měla hned po porodě. Před a během těhotenství jsme měli sex hodně často!!
Prosím o anonymitu, citlívé.
Takže partner se musí přičinit ![]()
No já teda nevím, ale nadrženost se u mě projevuje podstatně jinak, než bolestí. ![]()
Zakladatelka
Já jsem si to také nemyslela, že to je nadrženost, bolelo to hodně, hlavně při chůzi, někdy jsem si musela dát i ruku mezi rozkrok jak to bolelo.
![]()
Pomohlo mi to
bylo po problému raz dva, strašně se mi ulevilo
![]()
Anonym 2
Zakladatelko, zkus ten klitoris hodně odkrýt, jestli se ti k němu nedostala nějaká nečistota. Mě se to sem taky taky stane. Hygiena furt stejná a x měsíců to stačí a najednou problém. Vyčistím a opět x měsíců pokoj.
Anonym 3
@zrcadlo Kvasinky to být můžou
, někdy se ta infekce nerozjede tak, že začne výtok, jen to prostě píchá/svědí. Mázla bych to krémem.
Zkus to máznout Canestenem nebo jiným přípravkem na mykózu, jak říkají holky, můžou to být kvasinky..
Já si taky myslela, že to je nadrženost, ale sex mě z toho vyléčil, když se mi ty kvasiny pak rozjely ![]()
Mě to ale píchá uvnitř, ne na povrchu kůže… A při pohybu, ne samo. Svědění to není, je to spíš bodàní. ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se vas zeptat, zda mate nejaka zkusebost s pichanim klitorisu v 16tt?
Měla jsem to obcas i driv, ale jen me tam sem tam pichlo. Včera vecer to ale trvalo asi 10 minut a bylo to dost intenzivní.
Co si o tom myslíte? ![]()
@Anonymní píše:
Mám takový delikátný problém,už několik dní cítím, že mě sem tam píchá v klitorisu, je to vždy píchání nebo bodání vyvolané pohybem, např. si nějak sednu, nebo kleknu, je to vždy, když se mi klitoris jakoby shrne nahoru, pardon ale nevím jak jinak to popsat.Koukala jsem se zespoda zrcátkem, ale nic tam nevidím, to bolestivé místo je jakoby nad močovou trubicí, v jednom místě, když udělám pohyb nahoru, tak to bodne, ale žádné poranění nevidím.
Jiné problémy nemám, žádný výtok ani pálení či řezání při močení, nic, jen tohle… V klidu to nikdy necítím.
Nevíte o co může jít?
Co vám na to pomohlo??
@Anonymní píše:
Co vám na to pomohlo??
Mne hermankova mast nebo sedaci koupele v Rosalginu, ale ja to mela vzdy po sexu, orgasmu dosahuji vyhradne pres klitoris a pritel mne stimuluje tak, ze mam treba pet orgasmu jeste pred samotnou soulozi, pak vetsinou jeste dva az tri orgasmy behem jeho zasouvani (poloha klasika, konicek a zezadu jsou naprosto spolehlive ny vyvrcholeni), pritel vrcholi nejradeji v pozici zezadu, kdy mi semeno nezridka docakne az na vlasy a pak se mi venuje jeste po sexu jemne oralne a to mne privede k vrcholu jeste tak dvakrat trikrat, ze se mi po dvouhodinovce s nim pak podlamuji i kolena nemusi psat, navic je i vybavenejsi 18 cm a hodne vzrusivy, k erekci mu staci se o nej otrit nebo kdyz mam viditelne bradavky pres tricko, tuhle jsem se nechtene o nej v lehke sukni se otrela na eskalatoru, byla jsem o schod vys a v dzinach erekce, jeste ze mel mikinu. Navic mi jeste septal zezadu do ucha co mi doma hned udela a ja uplne tekla, doma hned v chodbe jsme to delali ve stoje opreni o vstupni vypolstrovane dvere…
@Anonymní píše:
Mne hermankova mast nebo sedaci koupele v Rosalginu, ale ja to mela vzdy po sexu, orgasmu dosahuji vyhradne pres klitoris a pritel mne stimuluje tak, ze mam treba pet orgasmu jeste pred samotnou soulozi, pak vetsinou jeste dva az tri orgasmy behem jeho zasouvani (poloha klasika, konicek a zezadu jsou naprosto spolehlive ny vyvrcholeni), pritel vrcholi nejradeji v pozici zezadu, kdy mi semeno nezridka docakne az na vlasy a pak se mi venuje jeste po sexu jemne oralne a to mne privede k vrcholu jeste tak dvakrat trikrat, ze se mi po dvouhodinovce s nim pak podlamuji i kolena nemusi psat, navic je i vybavenejsi 18 cm a hodne vzrusivy, k erekci mu staci se o nej otrit nebo kdyz mam viditelne bradavky pres tricko, tuhle jsem se nechtene o nej v lehke sukni se otrela na eskalatoru, byla jsem o schod vys a v dzinach erekce, jeste ze mel mikinu. Navic mi jeste septal zezadu do ucha co mi doma hned udela a ja uplne tekla, doma hned v chodbe jsme to delali ve stoje opreni o vstupni vypolstrovane dvere…
achh, ta kraaaasna teleci leta ![]()
Mám takový delikátný problém,
už několik dní cítím, že mě sem tam píchá v klitorisu, je to vždy píchání nebo bodání vyvolané pohybem, např. si nějak sednu, nebo kleknu, je to vždy, když se mi klitoris jakoby shrne nahoru, pardon ale nevím jak jinak to popsat.
Koukala jsem se zespoda zrcátkem, ale nic tam nevidím, to bolestivé místo je jakoby nad močovou trubicí, v jednom místě, když udělám pohyb nahoru, tak to bodne, ale žádné poranění nevidím.
Jiné problémy nemám, žádný výtok ani pálení či řezání při močení, nic, jen tohle… V klidu to nikdy necítím.
Nevíte o co může jít?