Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vsechny zdravim,
doufam, ze se mate dobre a vse je ok.
Chtela jsem se zeptata, mela jste ( nebo mate ) nektera pichave bolesti bricha? Vim, ze pichani v oblasti pod pupikem je normalni, ale me to boli na leve strane a dost dole smerem k trislum.....
Nevite co by to mohlo byt?
Diky,
M
jojo, ja mela pichani treba po pul minute, desne casto takove slabe, obcas silnejsi, nalešvo, napravo, uprostred, kdekoliv… po 12 TT se to hodne zmirnilo.
Ahoj,
ja si taky myslim,ze pichani kdekoliv je normalni. kdyby to ale melo byt uz uplne nesnesitelne, tak zajdi k dr. Nic lepsiho ti neporadim.
Ja mela snad permanentne menstruacni bolesti…
Kazdy mame neco! Tak at se ti/vam dari!
K>
Holky, diky moc. Jste me dost uklidnily… ![]()
Tak zase hura do prace…
papa
Holky, diky moc. Jste me dost uklidnily… ![]()
Tak zase hura do prace…
papa
Ahojky,
minulý týden mě taky hodně píchalo v levo, nemohla jsem pomalu ani vstát ze židle a chodila jsem v předklonu, tak jsem byla u doktora a ten mi zjistil, že jsem si natáhla břišní sval. Takže mi doporučil jenom odpočívat a maximálně paralen, proti bolesti. Tři dny jsem teda poctivě ležela a pak to přeslo, teď už jsem fakt opatrnější a vůbec nic nezvedám.
Držím palce ať tě to brzo přejde.
Píchání je normální, pokud je to na straně, může to být způsobeno natahováním vejcovodu, protože se v těhotenství vaječníky dostávají postupně více do boku.
Já to píchání měla zas většinou napravo ![]()
Tak u mě to teda rozhodně u prvního nebylo slabé píchání, ale opravdu silné bodání po celém břiše, které dr. vysvětlil zvětšující se dělohou. Já myslím že občasné píchnutí je v pohodě. Aspoň víš, že mimi roste.
Diky moc. Je super vedet, ze nemam nic extra a ze je to normalni.
M.
Ahojte vseci,
tak jsem vcera byla u Dr. a ten mi rekl, ze jsem mela ovulaci. pak to zkontroloval na UTV a potvrdil to… pichani trvalo pouze 1 -2 dny…
to jen pro dalsi tehulky, co muzou byt vystrasene… ![]()
papa
M
Mihaicka píše:
Ahojte vseci,
tak jsem vcera byla u Dr. a ten mi rekl, ze jsem mela ovulaci. pak to zkontroloval na UTV a potvrdil to… pichani trvalo pouze 1 -2 dny…to jen pro dalsi tehulky, co muzou byt vystrasene…
papa
M
Ty jsi těhotná a měla jsi ovulaci?
presneji receno - vajecnik se stale jeste chova tak, jako by byla ovulace…to pry vymizi po 3 mesici…nevim jestli jsem mu rozumela dobre, ale takhle to rekl… ![]()