Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kriss Tina náušnici mám trojitou kytičku byla dezinfikovaná
A dneska jsem o to trochu víc zavadila a začalo to bolet víc
@Temik snažím se na tom nespat ale vždycky mě vzbudí bolest když si na to omylem lehnu pichala mi to kamarádka co si sama taky pichala uši a bez potíží ani nevím co přesně mám dělat a jak se o to starat říkám si že to asi byla chyba ale hodně se mi to líbí a nechci to vindat ![]()
@Christin34 píše:
@Temik snažím se na tom nespat ale vždycky mě vzbudí bolest když si na to omylem lehnu pichala mi to kamarádka co si sama taky pichala uši a bez potíží ani nevím co přesně mám dělat a jak se o to starat říkám si že to asi byla chyba ale hodně se mi to líbí a nechci to vindat
Tak zrovna helix bych si nikým jiným nez taterem píchnout nenechala ![]()
@Christin34 a material te náušnice? Nemas na ten kov alergii? Vsechno bylo sterilni? Taky kamaradka mohla napichnout blbe misto, nahoře na uchu je dost různých bodů.
@Temik já se tak nějak nebala jen moc nevím jak přistupovat pri hojení bojím se každé bolesti že je něco špatně ale řekla mi že bolest je pár týdnů běžná ![]()
Rada bych věděla jak dlouho mě to bude bolet a jak postupovat při hojení
A pokud by bolet nepřestala jestli nemám jít k lékaři?
@Christin34 taky muze byt problem ten sroubek, na hojeni byva lepsi krouzek, se kterym se da hybat. Mas framykoin? Ten by bylo nejlepsi tam mazat. Kdyby to moc bolelo, delala se tam boule, bylo to cervene, teple, tak bude lepsi to vyndat, at ti to ucho neshnije.
@Kriss Tina doufám že se to zahoji nebudu to muset sundavat
@Christin34 píše:
@Kriss Tina doufám že se to zahoji nebudu to muset sundavat
Mě salonu doporučili protex antibaterialni mýdlo (gel) a bylo to zahojeny docela rychle.
Hlavně na to pořad nesahej hlavně ne třeba venku, kdy mas neumyte ruce, v tu chvíli tam mas nejvíce bakterii a mas zaděláno na infekci ![]()
@Temik dobře mýdlo si koupím a budu dávat pozor a kávy to bylo vážnější tak zajdu k dotorovy
Jen bych se ještě chtěla zeptat kdyz to mám hodně otekly můžu to ledovat?
@Christin34 píše:
@Temik dobře mýdlo si koupím a budu dávat pozor a kávy to bylo vážnější tak zajdu k dotorovy
Jen bych se ještě chtěla zeptat kdyz to mám hodně otekly můžu to ledovat?
Ano, ale pozor na spálení ![]()
@Kriss Tina Auu
ucho ti černalo z nějakého důvodu nebo jen tak z ničeho nic? A jak jakože černalo že jsi dostala sněť (gangrénu) nebo to bylo kvůli šperku?
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, nechala jste si nějaká zarůst dírku po helixu?? (náušnice v chrupavce) A pokud ano, zarostlo vám místo úplně nebo vám tam zůstala jizva? Moc děkuji
Ahoj chtěla bych si nechat píchnout flat helix.
Máte s tím někdo zkušenosti?
Jak moc to bolí?