Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem rozhodnuta si zajit dnes píchnout helix. Byla jste na tom některá z Vas? Bolí to?
@lachtanice86 píše:
@Temik píchnout.
Co je asi méně bolestivé?
@Temik jestli se bojíš bolesti na piercingy se vybodni. Ta bolest k tomu tak trochu patří.
@lachtanice86 píše:
@Temik jestli se bojíš bolesti na piercingy se vybodni. Ta bolest k tomu tak trochu patří.
Já jsem rozhodnuta, ze to proste chci. Bolesti se nebojím, jen nevím co od toho cekat ![]()
@Temik sedneš si. Řekneš co chceš. Udělá bod na uchu, řekneš jestli poloha ok. Opřeš se. Vyčistí ti ucho. Připraví kleště, injekci a šperk. Pak vezme kleště, hodně ti to skřípne, potom už jen ucítíš jehlu jak projede chrupavkou. Jehlu vynda, zůstane tam něco jako buzirka a tou protáhne šperk, buzirku dá pryč a šperk utahne a ještě nevím vyčistí. To je piercer ve zkratce. Nastreleni nevěřím že by byli ochotni dělat piercieri. To možná nějaké beautystudio. Tam příjdeš sednes, asi vyčistí, do pistole dají šperk a streli. Nastrelene mám druhé dirky. Začátek pohoda a pak mě ž toho bolela celá hlava a začalo mi to hnisat. Proto jsem pak volila jen piercing jehlou. A to toho mám dost. Na levém uchu 6 nausnic či piercingu, různých helixy, normální dirky a dvojity forward helix a na pravém 5 nausnic či piercingu. Včetně dvojitého helixu.
Neboli, trochu to Chroupne, myslím že lalucek bolí víc. Akorát pak bacha, chce to promazavat a dávat si pozor při česání, aby se s tím netrhlo. Mě to pak začalo hnisat, ucho napůl černalo, bolest a musela sem to vyndat.
Mám ho píchnutý v pierc. studiu, bez problémů, ale hojilo se to relativně dlouho, cca 1rok. Moje sestra si ho nechala nastřelit na nějaké kosmetice, pořád ji to hnisalo, bolelo, ucho rudý.. Píchnutí je prý lepší, při nastřelení se roztříští chrupavka a tkáň kolem vpichu a může to dělat problémy.
@Kriss Tina píše:
Neboli, trochu to Chroupne, myslím že lalucek bolí víc. Akorát pak bacha, chce to promazavat a dávat si pozor při česání, aby se s tím netrhlo. Mě to pak začalo hnisat, ucho napůl černalo, bolest a musela sem to vyndat.
Ty jsi to byla pichat nebo nastrelit?
Ahoj chtěla bych se zeptat před 3 dny jsem si nechala píchnout helix od tě doby mě to hodně bolí a nemůžu se toho ani dotknout hodně mi to tepe a mám takoví zvláštní pocit jako by mi to hořelo ale to jen chvilkama mohlo by to bejt vážný??předem děkuju za odpověď.
@Christin34 co tam mas za nausnici? Byla predtim nalozena v lihu?
@Christin34 píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat před 3 dny jsem si nechala píchnout helix od tě doby mě to hodně bolí a nemůžu se toho ani dotknout hodně mi to tepe a mám takoví zvláštní pocit jako by mi to hořelo ale to jen chvilkama mohlo by to bejt vážný??předem děkuju za odpověď.
Ahoj, tady zakladatelka
nechala jsem si to píchnout před 2 lety a první 3 týdny cca jsem na tom nemohla ani spát ani se toho dotknout, ale nikdy mi v tom teda netepalo ![]()