Píchnutí vosy a těhotenství

2292
18.1.11 12:02

píchnutí vosy

Ahojky,minulý týden se mi stala dost kuriozní věc,i přesto že je zima mě píchla vosa..mrcha se mi schovala do boty:(.Jsemv 9 tt tak jen ,ě tak napadlo zda mi to nemuže nějak ublížit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
18.1.11 12:18

A jsi alergická? pokud ne, tak bych se nebála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
18.1.11 12:20

Neboj, nemuze :-D
Pokud bys mela nejakou silnou reakci na pichnuti, tak sup k dr., aby Ti na to neco dali. Jinak si s tim telo v pohode poradi.
Mne bodla vcela v nejakem 35tt, tusim, a bylo to bez problemu :-D
Pohodove tehulkovani!! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
18.1.11 12:22

Alergická ne spíš hysterická :lol: ,strašně to bolelo me totiž píchla poprvé v životě,ani mi to neoteklo ale fakt to bolelo jako četr :twisted: ,jelikož mě píchla do prstu na noze tak si myslím že se asi nic neděje ale stejně pořád nad tím tak přemýšlím.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
18.1.11 12:26
katule9 píše:
Alergická ne spíš hysterická :lol: ,strašně to bolelo me totiž píchla poprvé v životě,ani mi to neoteklo ale fakt to bolelo jako četr :twisted: ,jelikož mě píchla do prstu na noze tak si myslím že se asi nic neděje ale stejně pořád nad tím tak přemýšlím.. :roll:

Nejsi hysterická, jen si klasická těhulka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
18.1.11 12:41

Řešila jsem to samé dokonce s gyndr, ale já už byla nějak 25tt. Bylo mi řečeno že se nemůže nic stát, naopak, že se miminu dostanou i účinné protilátky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
18.1.11 12:41

V klidu, ja se taky porad pozorovala, jestli se ten cerveny flek nezvetsuje, jestli to nejak moc neoteka :lol:
NAkonec to je priserne svedilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
18.1.11 13:11

neboj nic se ti stát nemůže i kdyby jsi měla reakci ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
18.1.11 13:22
katule9 píše:
Ahojky,minulý týden se mi stala dost kuriozní věc,i přesto že je zima mě píchla vosa..mrcha se mi schovala do boty:(.Jsemv 9 tt tak jen ,ě tak napadlo zda mi to nemuže nějak ublížit??

Já jsem alergik a když jsem byla těhotné tak jako první jsem se zeptala co se stane když mně píchne vosa,včela nebo sním omylem med. DR.mi řekla,že v těhotenství se antihistamináty brát můžou jako když bych těhotná nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
18.1.11 13:44

Mě nedávno píchla v autě. NEchápu, kde se vzala. Pokud nemáš alergii, tak to bude v pohodě. Asi žihadlo samo o sobě není moc jedovatý, jinak bych už dávno byla mrtvá. Když mi bylo 7 let, tak jsem šla na kaštany, byly tam hodně agresivní vosy nebo včely a já z ničeho nic začala dostávat žihadla, pěkně jedno po druhým. Byla jsem tak popíchaná, že jednotlivých žihadla jsem už pak ani nevnímala, ani necítila.

Měla jsem na sobě kolem 25 píchnutí a vypadalo to jak neštovice…pálilo mě celý tělo. Ale nic se mi nestalo…žiju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí