Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky,minulý týden se mi stala dost kuriozní věc,i přesto že je zima mě píchla vosa..mrcha se mi schovala do boty:(.Jsemv 9 tt tak jen ,ě tak napadlo zda mi to nemuže nějak ublížit??
Neboj, nemuze ![]()
Pokud bys mela nejakou silnou reakci na pichnuti, tak sup k dr., aby Ti na to neco dali. Jinak si s tim telo v pohode poradi.
Mne bodla vcela v nejakem 35tt, tusim, a bylo to bez problemu ![]()
Pohodove tehulkovani!!
![]()
Alergická ne spíš hysterická
,strašně to bolelo me totiž píchla poprvé v životě,ani mi to neoteklo ale fakt to bolelo jako četr
,jelikož mě píchla do prstu na noze tak si myslím že se asi nic neděje ale stejně pořád nad tím tak přemýšlím.. ![]()
katule9 píše:
Alergická ne spíš hysterická,strašně to bolelo me totiž píchla poprvé v životě,ani mi to neoteklo ale fakt to bolelo jako četr
,jelikož mě píchla do prstu na noze tak si myslím že se asi nic neděje ale stejně pořád nad tím tak přemýšlím..
Nejsi hysterická, jen si klasická těhulka ![]()
Řešila jsem to samé dokonce s gyndr, ale já už byla nějak 25tt. Bylo mi řečeno že se nemůže nic stát, naopak, že se miminu dostanou i účinné protilátky ![]()
V klidu, ja se taky porad pozorovala, jestli se ten cerveny flek nezvetsuje, jestli to nejak moc neoteka ![]()
NAkonec to je priserne svedilo ![]()
katule9 píše:
Ahojky,minulý týden se mi stala dost kuriozní věc,i přesto že je zima mě píchla vosa..mrcha se mi schovala do boty:(.Jsemv 9 tt tak jen ,ě tak napadlo zda mi to nemuže nějak ublížit??
Já jsem alergik a když jsem byla těhotné tak jako první jsem se zeptala co se stane když mně píchne vosa,včela nebo sním omylem med. DR.mi řekla,že v těhotenství se antihistamináty brát můžou jako když bych těhotná nebyla
Mě nedávno píchla v autě. NEchápu, kde se vzala. Pokud nemáš alergii, tak to bude v pohodě. Asi žihadlo samo o sobě není moc jedovatý, jinak bych už dávno byla mrtvá. Když mi bylo 7 let, tak jsem šla na kaštany, byly tam hodně agresivní vosy nebo včely a já z ničeho nic začala dostávat žihadla, pěkně jedno po druhým. Byla jsem tak popíchaná, že jednotlivých žihadla jsem už pak ani nevnímala, ani necítila.
Měla jsem na sobě kolem 25 píchnutí a vypadalo to jak neštovice…pálilo mě celý tělo. Ale nic se mi nestalo…žiju ![]()