Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jde to dost blbe. Na piercing do bradavky to chce mit bradavky. V nadsazce receno.
S propíchnutím bradavek zkušenost nemám, ale mám zkušenost s vpáčenými bradavkami, které dokonce nereagovaly ani na chlad.
Těžko totiž říct jak se ti to pak bude hojit. Když bradavka bude chtít zalézt dovnitř a piercing ji bude držet venku.
Podle mě je základ je uvolnit, protože vpáčené jsou protože jsou nějaké vazy jsou geneticky zkrácené.
Co mě nejvíce pomohlo bylo kojení 2 dětí. V průběhu kojení jsem měla obě 2 bradavky permanentně venku. Po skončení se jedna bradavka zase vpáčila a druhá je mírně vystouplá. Kdybych nyní obě bradavky poctivě každý den vytahovala, tak by byly obě venku. Ale to se mi nechce.
Takže před piersingem zvaž, zda bys nešla i touto cestou. Já jsem bradavky začala uvolňovat před plánovaných těhotenstvím, abych mohla kojit. Tytp 3 způsoby se mi osvědčily nejlépe
Takže být tebou, tak nyní zapracuju na tom, aby se bradavky uvolnily.
Nejsou vpáčené…našla jsem foto velmi podobné. Jsou prostě ploché
PS: o článek nejde ![]()
Jestli nejsi troll, máš už děti a kojení za sebou? Já si totiž moc nedovedu představit situaci, kdy si nechám prošpikovat bradavky, a následně se rozhodnu pro těhotenství a kojení. Plní takto deformované bradavky po vyjmutí šperků ještě svoji normální funkci při kojení? Neměla bys lepší, kdyby sis pořídila řetízek na bradavky? Piercing jsem měla před mnoha lety v oblasti obličeje, bylo to dělané v profi studiu, ale jizvu mám viditelnou i x let po vyjmutí.
Ahojte…mám problém s bradavkami. Jsou ploché, hrozně maličké a vystouplé jsou jedině v zimě
přitom dvorce nemám malé… už dlouho jsem přemýšlela o piercingu(i se mi líbí), ale nevím jestli by to šlo…a než půjdu do nějakého salonu se “ukazovat”, chtěla bych vědět jestli má někdo podobnou zkušenost