Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky, prosím o radu. Myslíte si, že tato kombinace a tedy „Piercing v jazyku a rovnátka na pevno“ připadají v úvahu? Rovnátka budu mít v brzké době nasazená a piercing bych si moc přála. Proto se raději ujistím, zda je tato kombinace možná. Moc děkuji za jakýkoliv názor. ![]()
Ahoj, no na jednu stranu nevím, proč by to nešlo, ale každopádně většina zubařů ti řekne, že piercing ničí zuby…
Jistě je, rovnadla se fixulá z předu a kolem šestek, důležitý je 100%hygiena, a zvolit bioplast do jazyku
Tato kombinace je možná zcela určitě, jen bych asi počkala až budou rovnátka nasazená a trošku si zvykneš. Pak neni problém! ![]()
Ahoj
sama jsem to tak měla takže no problem..rovnatka jsem měla od 13, pierc šel do jazyku ve 14…no a s ničením zubů bych to tak horký neviděla
přece jen ho tam už mám 7 let a sám zubař se divil že je nemam zničené ![]()
A kdyby se mi teoreticky po delší době přestal líbit, zarostla by dírka po vpichu? Byla by jizva vyditelná?
@Kleris26 měla jsem piercing 7 let, vyndala jsem ho.. a zůstala mi tam jak díra tak jizva (vypadá to jako kráter)..
no hrůza.. ![]()
Možný to asi je, když to tu píšou, dírka nebude vidět, hned jak pierc vyndáš, občas mám problém najít, kam patří
Jo a po x zkouškách jsem zpět u chir. oceli a zubařka mi jen řekla, že mám zuby zničené od rovnátek, od piercu ne…takže tak
![]()
@Petrulka23 ty jo, tak já neznám zase nikoho, komu by tam něco takovýho zůstalo, nebo to bylo nějak vidět či cítit
![]()
Taky se přidávám, že mi zůstala na jazyku taková prohluběň po piercu, jak na omak tak viditelná jizva, ale nemám s tím problém, prostě jizva no
@AstraG A po jaké dlouhé době jsi piercing vyndala? Přestal Tě bavit? Osobní důvody? ![]()
@Kleris26 píše:
@AstraG A po jaké dlouhé době jsi piercing vyndala? Přestal Tě bavit? Osobní důvody?
Donutil mě manžel
vyndala jsem ho po 2 letech před porodem syna, trošku mě mrzí, že jsem ustoupila, ale teď už bych si ho znova dát nešla, ne že by se mi to nelíbilo, to stále jo, ale už nemám tu potřebu mít něco extra, jediný pozůstatek z puboš období mi zůstalo tetování, a to se mi stále líbí
věřím, že kdyby manžel neprskal, tak si ten pierc nechám. Každopádně jizva po něm je znatelná a v míst vpichu a kolem kde se dotýkala kulička mám,,hladkou kůži, bez chuťových,,ťupek,, nebo jak se tomu říká ![]()