Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj,zajímalo by mě, jestli některá z vás piercing má nebo nad nim uvažuje? Mě to začalo docela lákat, po 14ti letem manželství a 2 dětech.. nechápu, ale nějak se mi to líbí.. takový ten kroužek přes klitoris. Manžel je klidně pro.
Když bych ho vyndala, zůstane mi tam nějaká jizva nebo bude to viditelné? V mladí jsem měla piercing v pupíku a po vyndani to vidět je..
Sice je možné, že jdu s křížkem po funuse a zakladatelka už dávno manžela kroužkem okouzluje
, ale mně osobně by se to vůbec nelíbilo. Ale já nemám rád ani piercing jinde, a také nesnáším tetování. Ještě by si tam zakladatelka mohla dát takovej ten kruh, co nosí Afričanky v nose. Pod heslem „čím větší, tím lepší“ ![]()
Omlouvám se za anonymitu, ale „radši“ takto, když vidím, co tu je.
Mě (jako chlapovi) se ty holčičí intim piercingy hrozně moc líbí, připadá mi to vizuálně krásné, opravdu. A to jsem toho na internetu okoukal už opravdu hodně.
Pokud jde o samotný piercing - obvykle se nepíchá přímo klitoris (byť se tomu tak říká), ale „okolí“ - těch typů je několik, mezi nejčastější patří vertical hood, což je propíchnutí kapucky nad klitorisem. Velmi hezký je i triangle piercing (najdeš třeba na anglické wikipedii), což opět píchanec nad klitorisem, nikoli přímo do.
A pokud chceš, rozhodně do toho jdi, a nekoukej na to, co si myslí ostatní, oni ti na chleba nedají. Některé ty řeči tady fakt nechápu.
Jizvička po případném odstranění zůstává prakticky po každém piercingu, ale upřímně, nemyslím, že by zrovna na těchto místech nějak vadila, a už vůbec, že by ji někdo viděl.
@Anonymní píše:
Ahoj,zajímalo by mě, jestli některá z vás piercing má nebo nad nim uvažuje? Mě to začalo docela lákat, po 14ti letem manželství a 2 dětech.. nechápu, ale nějak se mi to líbí.. takový ten kroužek přes klitoris. Manžel je klidně pro.
Když bych ho vyndala, zůstane mi tam nějaká jizva nebo bude to viditelné? V mladí jsem měla piercing v pupíku a po vyndani to vidět je..
Ano mám, je to uzasne, az na zachytavani piercingu v kalhotkach je to velmi priemne
a uspokojujici pri pohlavni styku
, navic kdyz cekam mimnko.
![]()
Ano, mám, doporučujem všema 10!!
Nemám piercing přes klitoris, ale přes „clit hood“, ktorý je najčastejší. Ja mám tzv. Vertical Barbell, teda tyčku s dvěma kuličkami na obou stranách. Sex je s tym lepší, přineslo to zlepšenie pocitov při sexe. Do kalhotek sa mi nikdy nezachytil. Hojení trvá asi 2 tydny. Ráda sa nan pozeram príde mi to hot a cute as fuck 😁.
Frigidne, odsudzujuce alebo ponizujuce komentáře co tu vidím má dost seru, shamovat ženy za to, že chtějí cítit uspokojení je třeba dát na smetiště dějin. Go get it girls, při najhorsom To vyndáš, ta dírka za den zmizí… investice je do 1000 korun so why not. Mam aj dobrý kontakt v Prahe.
@Ip man tvl. Paní se ptala, jestli to někdo má, a jestli ji zůstane jizva. Píše že její manžel je pro.
Vaše kecy o tom jak se to VÁM nelíbí a kruzích Afričanek si nechte do fora „nikoho nezajímá můj názor ale přesto se o něj podělím“ nebo se zamyslite jestli je potreba říkat každé anonymní ženě na internetu co ma dělat se svým tělem…
@SlavicSylva píše:
@Ip man tvl. Paní se ptala, jestli to někdo má, a jestli ji zůstane jizva. Píše že její manžel je pro.
Vaše kecy o tom jak se to VÁM nelíbí a kruzích Afričanek si nechte do fora „nikoho nezajímá můj názor ale přesto se o něj podělím“ nebo se zamyslite jestli je potreba říkat každé anonymní ženě na internetu co ma dělat se svým tělem…
Však jo, ať si tam dá kroužků třeba 10, já se na to dívat nebudu muset
Vnesl jsem do toho takový ten chlapský pohled na věc, kdyby manželství třeba nevydrželo, aby se pak nedivila, že nová známost z toho není právě u vytržení. Vy jste taky zakroužkovaná? ![]()
@SlavicSylva můžeš se podělit o jeho kontakt nebo umístění v Praze? tohle mě zajímá❤️