Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doufam, ze Ti vezmou ridicak a dostanes poradneho flastra, ty nezodpovedny primitive.
@Anonymní píše:
Dobrý den mám dotaz včera mě chytla hlídka PČR nadýchal jsem 1.74 promile v minulosti jsem žádný problémy neměl toto je můj první prohřešek jaké můžu čekat následky? Díky za každou odpoved
Nad 1 promile uz jde o trestny cin. Takze minimalne podminka + zakaz rizeni.
@cecetka díky myslíte ze bude nějaký krutejsi trest odnětí svobody? Nehodu jsem žádnou nespusobil, navíc jsem měl 8 bodů má to nějaký vliv na to??
Příspěvek upraven 22.08.21 v 13:25
A ikdybys zpusobil… Trebas bys zabil rodinu s detma a sam bys vybruslil a s modrinama a nasledne s podminkou… Ja bych za tohle brala nenavratne ridicaky bez noznosti navratu ![]()
@Kevin6666 píše:
@cecetka díky myslíte ze bude nějaký krutejsi trest odnětí svobody? Náhodu jsem žádnou nespusobil
No ještě se pochval, že si neudělal žádnou nehodu ![]()
@Kevin6666 píše:
@cecetka díky myslíte ze bude nějaký krutejsi trest odnětí svobody? Náhodu jsem žádnou nespusobil
@TeSudička píše:
A ikdybys zpusobil… Trebas bys zabil rodinu s detma a sam bys vybruslil a s modrinama a nasledne s podminkou… Ja bych za tohle brala nenavratne ridicaky bez noznosti navratu
To nic neresi. Neverila bys, kolik lidi jezdi bez ridicaku ![]()
@Kevin6666 píše:
Odnětí svobody ne, max podmínka a ten zákaz řízení.
@Kriss Tina to se myslím děje jen pod jedno promile, nad promile je to trestný čin, tam bych čekala větší trest, vždyť jel ožralý na mol.
Můj příbuzný taky nic nikdy neměl, jednou nadýchal 0,28 promile a platil 15 tisíc a na kole jezdil rok.
Za své činy čekej následky ![]()
Vůbec nevím, proč takové hovada sedají za volant. Co z toho jako máš dopdele?! ![]()
Díky bohu se nic nestalo. A tobě se doufám aspoň v té palici rozsvítí a ožralý už na cestu nepolezes. Nedej bože abys jezdil se zabaveným řidičakem
Aaaaaaa bozeee kezby to byla jen deilni provokace!! ![]()
@Kevin6666 píše:
@cecetka díky myslíte ze bude nějaký krutejsi trest odnětí svobody? Nehodu jsem žádnou nespusobil, navíc jsem měl 8 bodů má to nějaký vliv na to??Příspěvek upraven 22.08.21 v 13:25
Kriminál ne. Ale pokuta a určitě řidičák na rok pryč.
Dobrý den mám dotaz včera mě chytla hlídka PČR nadýchal jsem 1.74 promile v minulosti jsem žádný problémy neměl toto je můj první prohřešek jaké můžu čekat následky? Díky za každou odpoved