Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžeš, moje máma je podobně vysoká a řídí bez problemu. Spíš si pak budeš muset vybírat auto, abys z něj viděla a zároveň dosáhla na pedály.
Tak to jsem ráda já měla strach že jak přijdu do autoškoly že mě vyrazí kvůli výšce 😁
.
@Kriss Tina píše:
Můžeš, moje máma je podobně vysoká a řídí bez problemu. Spíš si pak budeš muset vybírat auto, abys z něj viděla a zároveň dosáhla na pedály.
Auto není problém budu mít vysoké auto. Manžel našemu auto říká letadlo
.
Před delší dobou se to tu řešilo a bylo vyhledáno, že pro řízení auta není určená určitá výška.
@Anonymní píše:
Auto není problém budu mít vysoké auto. Manžel našemu auto říká letadlo.
No ale z toho auta musis videt, ze mate nejaky velky auto neznamena, ze budes mit rozhled.
@Anonymní píše:
No tak hlavně aby si z toho letadla viděla na zem..
@Anonymní píše:
Nejde o vysoké auto, ale abys ty z něj viděla ven, si v něm vyzkoušej sednout tak, abys dosáhla na pedály a uvidíš co uvidíš
kolikrát mají ta auta velkou palubovku a malí lidé přes to nevidí. Nejde o výšku auta, moje máma si třeba kupuje akorát fabie, tam vidí dobře, její muž má nějaké SUV a to se řídit bojí, že z něj pořádně nevidí.
Chce to auto, co má výškově nastavitelné sedadlo a volant.
A ja třeba nemohla cca od půlky každeho těhotenství řídit naše auto, protože bych byla břichem namackla úplně u volantu (v pozdějších měsících bych se tam asi ani nevlezla). Dát si sedadlo dál, tak nedosáhnou na pedály.
Holky tak jsem si to šla vyzkoušet. Mám krásný rozhled. Na pedály dosáhnu. U našeho auta si člověk může nastavit výšku sedačky, nastavit volant. A hlavně palubka není vysoká.
Mám 152cm myslíte že s mojí výškou mohu žádat o řidičských průkaz?